Hotellet:
Fin beliggenhet mhp utsikt. Sydvent med tidlig morgensol, men solen forsvinner ca 16.30 i desember.
Vi hadde en superior leilighet på toppen. Den var romslig og fin, flott bad og soverom. Deilige senger, som ikke var så harde som en vanligvis finner på andre og rimeligere hotell.
Det var ypperlig renhold, og særlig satt vi pris på bassengområdet med fin service og egne håndklær til solsengene.
Leiligheten var rimelig bra utstyrt med det en trenger av kjøkkenutstyr, kvaliteten kan diskuteres, med ripete stripete og rundbunnet stekepanne. Knivene er også av det sløve slaget, så om du ønsker å lage noe annet enn kjøttdeig og kylling så sliter du.
Savner en oppvaskmaskin på en leilighet av denne standard, mest av hygieniske årsaker.
Terrassen var romslig og fin med gode solsenger, sittekomforten i stolene var var ikke god. På denne tiden av året er solen lav, så det hadde vært greit med en parasoll.
Særdeles hyggelig og imøtekommende vertskap.
Støy:
Hotellet er i realiteten beliggende i like ved en rundkjøring, som også er busstoppet i området. Det må sies at det var en del trafikkstøy, både fra dette området, og også fra hovedveien som fortsatte videre i retning Mogan/Tauritio.
Det er også en bar/karoke restaurant som nærmeste nabo, og der var det tidvis også påtagelig med støy fra høy musikk, dog ikke hver kveld.
Vår opplevelse av oppholdet var tross disse manglene gode. Vi hadde en fin ferie, og vi utelukker ikke at vi kommer tilbake.