“både og”
Anmeldelse av Restaurante Monsenor

Restaurante Monsenor
Vurdert som nr. 2 av 10 Restauranter i Playa de Cura
Anmeldt 9. september 2022

Høyt oppe i Playa del Cura finner vi Monsenor, hotell og restaurant. Vi besøkte restauranten, of fikk servert helt grei mat. Undret litt over spesielt fyll i vårrullene, men de smakte jo godt. Såpass gode at vi besøkte stedet en gang til, for vårrullenes skyld. Denne gangen ble de servert med et helt annet fyll, og var en skuffelse. Sitter igjen med spørsmålet, om dette er "man tager hva man haver", eller blir bare alskens tiloversblevet av rester som skulle brukes opp? Forøvrig et greit sted, med ditto betjening.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, mortencola

Anmeldt 21. januar 2022 via mobile enheter

Vi var et selskap på 11 personer, og hadde bestilt bord, og bestemt meny på forhånd. Middagen, biff, var helt nydelig. Alle fikk biffen servert som ønsket. Grønnsakene var akkurat passe kokt. Kake var innkjøpt, og levert til restauranten på forhånd, og de ble servert en stund etter middagen - med nydelig kaffe

Dato for besøk: januar 2022
Takk, Sissel M
Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Maten var utrolig god, med masse nye gode smaker. Dette gjorde at vi bare måtte smake og teste hverandres mat. Servicen var også helt perfekt og servitøren hadde mye og god kunnskap om maten de serverte :)

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hansen888
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Monsenor ligger litt bortgjemt på Playa del cura, men er absolutt verdt et besøk. Vi har vært der flere ganger i løpet av vårt opphold her. Alltid god mat og bra service. En fordel å bestille bord om dere er mange, men hvis man kommer tidlig kan det være ganske rolig.
Prøv spare ribs (orientalsk style), biff eller wienersnitzel. Alt er like smakfullt. Vi har også prøvd andre retter med hell. Også forrett eller dessert. Kaffen er også utmerket og serveres varm.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 379haraldw
Anmeldt 17. desember 2019 via mobile enheter

Vi er en kravstor familie på fem som spiste biff her. Vi spiste det samme ifjor og kan ikke si annet enn at den e bænkers. Tenderloin steak er noe av det beste jeg har smakt i mitt liv, og vi har spist mye indrefilet i våres liv(vi er samer).Vi har vært her 4 gang og hver gang har vi hatt en fantastisk opplevelse. Potensielt beste i Mogan etter de to michelinresturantene.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, OscarO7196

Reisende som så på Restaurante Monsenor, så også på

Har du vært i Restaurante Monsenor? Del dine erfaringer!