Riviera Vista har den nydeligste utsikten du kan tenke deg! Nydelig solterasse med nok senger og et greit basseng. Der oppe var det lunt og varmt selv på litt kjølige og forblåste dager da vi var der. Beliggenheten er super hvis du liker å bo på et fredelig sted. 5 minutter til en OK strand og 10 minutter til Amadores. Litt ulendt terreng å gå i, men om du takler norske fjæresteiner, greier du fint dette terenget også.
Jeg vil anbefale bil, så kommer du deg litt rundt. Og ta en lunch på strandcafeen på nabostranda. Den ser ut som et skur, men har fantastiske Gambas! Fin spasertur til Puerto Rico om du vil ha litt trim (ca 30 minutter).
Vi hadde halvpensjon. To av syv middager var OK, resten var ikke noe å skryte av. American Barbecue var en liten sparerib (den var god), en karbonade av typen frossen fra spar og en grillpølse. Tilbehøret var vassen chips. Mer som en vanlig tirsdag hjemme der altså. Skuffende.
Hyggelig betjening i restauranten og god frokost. Rommene var fine, men renholdet var ikke særlig bra. Skittent i dusjen.