“Bydelig tapas og Pizza !”
Anmeldelse av Restaurante Ole

Restaurante Ole
Vurdert som nr. 5 av 11 Restauranter i Playa de Cura
Anmeldt 20. august 2021

Jeg og min kjæreste var her første kvelden i Playa Del Cura. Vi ville ha noe godt og uformelt. Det fikk vi her. Pizzaen var noe av det beste jeg og samboer har smakt. Tapas tallerken var billig og med godt utvalg av, kylling, ost, potet, oliven , bacondadler og så bestilte jeg en tallerken med coritzo men det hadde jeg ikke trengt. Nydelig rødvin. Gunstig pris på mat .Flinke servitører og rent og covid vennlig sted.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 727gunhildp

2024 av 243 anmeldelser

Anmeldt 13. mars 2020

Utrolig hyggelig ansatte, meget god stemning og god mat. Da blir det neppe særlig mye bedre. Vi ble tatt imot som gamle venner allerede første dag, og etter å ha prøvd et par andre restauranter kom vi raskt fram til at dette var den beste på alle måter. Kort vei til flere hoteller og helt topp service. Dette stedet kan anbefales! Flott for barnefamilier også.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, janh112
Anmeldt 6. mars 2020

Her fikk vi engelsk frokost til 5 euro. Spiste også middag her. Godt utvalg og hyggelig betjening, men litt tett luft inne.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Kama6154
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Koselig plass, god mat som faller i smak. Greie priser. Fin plass for familier å dra på, veldig familievennlig.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 921piap
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 9 med fire barn i alderen 5-9 år.

Spiste to kvelder på rad på Olé og var svært fornøyde med god mat og effektiv service.

Vi prøvde tapas, burgere, pizza og salater som alle var tilberedt med gode råvarer og bra smak. God Sangria og vennlig service.

Maten serveres raskt og de er flinke til å få barna til å trives med små spillopper og sukkertøy etter maten.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 23ivara

Reisende som så på Restaurante Ole, så også på

Har du vært i Restaurante Ole? Del dine erfaringer!