Psyduck
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 6. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: april 2018
Radissongroup B, Guest Relations ManagerPark Inn by Radisson Brussels Midi, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. feb. 2019
Dear, thank you for your feedback. We are delighted to see that you enjoyed your stay and we hope to welcome you again. Sharleen, on behalf of the the Park-Inn by Radisson Brussels Midi team.
1.2 km fra Park Inn by Radisson Brussels Midi
Anmeldt 20. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Park Inn
Radissongroup B, Guest Relations Manager på Park Inn by Radisson Brussels Midi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2019

Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Fint hotell nært til jernbanestasjonen.
Rene og fine rom, meget hyggelige ansatte.
God og variert frokost.
Det ligger mange spiseplasser og kafeer innen 10 min gange, og kun 20 minutter gange til sentrum.

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, andreasaasegg

Anmeldt 29. mai 2017 via mobile enheter

Ingen ting spesielt. Rommet er nesten litt spartansk. Hyggelig personale og god frokost. Vært her. Angre ganger. Gode møtelokaler. Litt spesielt strøk men bare noen få skritt fra jernbanen., Brussel Midi.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, F F
Parkinn BRUPM, Guest Services / Front Office på Park Inn by Radisson Brussels Midi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022

Dear
Thank you very much for your beautiful review! It is a real pleasure to know that you have enjoyed your stay with us! We work harder every day to make everyone feel home and comfortable. We hope to see you again very soon!
Kind regards,
Front Office Team - Park Inn by Radisson Brussels Midi

Anmeldt 28. november 2013

Hotellet ligger praktisk til rett over veien for jernbanestasjonen, og er helt OK.
Imidlertid er det ikke det beste stedet å bo hvis du er turist, ettersom strøket (ikke hotellet) er ganske slitent og møkkete. Du kan fint gå til sentrum på drøye 20 minutter, men vi ble overrasket over hvor skitne gatene var, og hvor forfalne husene var.
Det finnes masse hoteller i andre deler av byen, nærmere attraksjonene. Jeg antar at det vil gi en bedre opplevelse av byen. Vi tok en hop-on-hop-off sightseeing bus, noe som anbefales.

Dato for oppholdet: november 2013
Takk, ToreMDrammen_Norway
Anmeldt 17. november 2012

Ett moderne hotell med en helt ok beliggenhet. Ligger rett ved metroen der du kan ta banen til overalt i Brussel. Kan fint anbefale dette hotellet.
Minus er støy fra morgen til kveld, men vi er i en storby, så da må det regnes med.

Dato for oppholdet: november 2012
  • Reisetype: Reiste med venner