Dette hotellet hadde flott beliggenhet, og en fantastisk taverna, der man kunne nyte utsikten over havet mens man inntok en flaske vin. Men der stoppet den gode opplevelsen. Drinkene er ikke særlig gode, men maten var helt grei. Rommet var ikke som på bildene vi drømte oss bort i, men så skjønte vi jo etterhvert at det kanskje var det værste rommet med tanke på både solmulighet og mangel på renovering. Sengene var stein harde, innredningen gammel og enkel og badet hadde ingen mulighet til å sette fra seg ting eller hadde dusjdører (derfor ble det vått overalt når vi dusjet) de ansatte, eller rettere sagt eierne fremsto som avmålt hyggelige, men totalt uinteressert i sine gjester. Lite hjelpsomme når man prøvde å få tips til hvor vi f.eks kunne finne medisinsk hjelp når jeg fikk akutt behov for det. Heldigvis finnes det fantastiske folk rundt hotellet som tar vare på deres gjester. Da vi kom tilbake fra legen, snudde han ryggen til for å slippe å spørre hvordan det gikk. De bydde så aldeles ikke på seg selv. Et nikk når man møttes kunne vi få, men selv på avreisedagen og nøkkelen skulle leveres, så fikk vi et nikk og et takk. Ingen håper dere har hatt et godt opphold og velkommen tilbake, slik at det hadde åpnet for å si hva vi mente. Det skal sies deres avmålethet gjorde at vi ikke klagde på noe. Vi innfant oss...Dette hotellet hadde flott beliggenhet, og en fantastisk taverna, der man kunne nyte utsikten over havet mens man inntok en flaske vin. Men der stoppet den gode opplevelsen. Drinkene er ikke særlig gode, men maten var helt grei. Rommet var ikke som på bildene vi drømte oss bort i, men så skjønte vi jo etterhvert at det kanskje var det værste rommet med tanke på både solmulighet og mangel på renovering. Sengene var stein harde, innredningen gammel og enkel og badet hadde ingen mulighet til å sette fra seg ting eller hadde dusjdører (derfor ble det vått overalt når vi dusjet) de ansatte, eller rettere sagt eierne fremsto som avmålt hyggelige, men totalt uinteressert i sine gjester. Lite hjelpsomme når man prøvde å få tips til hvor vi f.eks kunne finne medisinsk hjelp når jeg fikk akutt behov for det. Heldigvis finnes det fantastiske folk rundt hotellet som tar vare på deres gjester. Da vi kom tilbake fra legen, snudde han ryggen til for å slippe å spørre hvordan det gikk. De bydde så aldeles ikke på seg selv. Et nikk når man møttes kunne vi få, men selv på avreisedagen og nøkkelen skulle leveres, så fikk vi et nikk og et takk. Ingen håper dere har hatt et godt opphold og velkommen tilbake, slik at det hadde åpnet for å si hva vi mente. Det skal sies deres avmålethet gjorde at vi ikke klagde på noe. Vi innfant oss med at det var dette vi fikk og rommet skulle brukes til å sove på, men jeg tør ikke tenke tanken på hvordan vi kanskje ville blitt møtt dersom vi faktisk klagde. Så eiere: skjerp dere og se deres gjester. Vi skal absolutt tilbake til denne vakre øya og området med folk med varme hjerter… men det blir ikke på dette hotellet.Mer
Vis mindre