Hyggelig lite hotell, topp mat og service. Flott lite sted Wilhelmina. Fint med stor gratis parkeringsplass. Flott å sitte ute på ballongen og kose seg i solen, selv om rommene er litt små. Men sett i forhold til pris er det bra.
- Gratis Wi-Fi
Hyggelig mottagelse. Ikke et luxeriøst hotell, men et sted med med en spesiell atmosfære.
Rommet var rent og noe syttitalls. Vi likte det.
Frokosten var ikke overlesset, men god og tilstrekkelig.
Det er ikke resturang, men serveres en buffet på kvelden. Smakfullt og godt. Imidlertid kunne jeg tenke meg et utvidet tilbud av desserter.
Vi kommer igjen til lilla hotellet.
Sånn cirka midtveis mellom Oslo-Tromsø ligger Vilhelmina med Lilla Hotellet rett ved E45. Vi ankom etter stengetid og det var laget klart middag vi kunne varme opp, samt noen kalde øl for oss. Helt enkelt og praktisk.
Takk for god service Stina ;)
Sentralt, rett ved E-45 ligger hotellet.
Enestående flotte folk som jobber der.
Jeg kom sent, og spiste ikke på hotellet. Iskaldt øl hadde de.
På morgenen var kjøleskapet fylt opp med div. pålegg, melk, juice osv, slik at man kan lage seg tidlig-frokost, før man kjører videre. Jeg hadde en lang tur fremfor meg, (950 km til Tromsø, Norge), og satte veldig pris på en god natts søvn. Veldig stille.
Anbefales!👍
meget bra atmosfære og servering, vennlig og imøtekommente betjening, tipp topp tommel opp, kommer gjerne tilbake hvis sjangsen byr seg, anbefales på det sterkeste til alle venner og bekjente + brukere av Tripadvisor
Overnattet der når vi skulle kjøre videre til sør Sverige. Fikk spørsmål om vi ville ha mat når vi kom og Siden vi kom så sent på kvelden så hadde de ordnet litt kveldsmat til oss når vi kom, fina rom, reint. Ikke så mye å velge til frokost men den var helt ok. Kan anbefales.