Deilig Hotel i nærheten av alle shoppingbutikkene.
Fleggard og Otto duborg et steinkast i fra.
Frokost i særklasse
Hotellrommene er kjempebra. Sengene er fantastiske
Dette er en plass som vi garantert kommer tilbake til
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Deilig Hotel i nærheten av alle shoppingbutikkene.
Fleggard og Otto duborg et steinkast i fra.
Frokost i særklasse
Hotellrommene er kjempebra. Sengene er fantastiske
Dette er en plass som vi garantert kommer tilbake til
Vi spiste middag her om kvelden og den var meget gode. Bra frokost om morgenen. Gratis parkering hadde di og. Godt internett, bra rom og fint bad. Hyggelige folk som jobbet der. Ligger 5 min fra A7 og er lett og finne.
Vi hadde bestilt 3 rom der disse var godt utstyrt med småkjøkken og kjøleskap.
Egne innganger og parkering rett utenfor. Bra frokost inne på hovedbygget.
Litt surr med at vi hadde med hund men de hadde ikke igjen rom som var egnet - vi fikk allikevel et ordinært rom. Bra og hjelpsom personell og generelt et fint sted å overnatte.
Skal jeg til Flensburg igjen så vil jeg nok velge dette stedet pånytt.
Bodde her en natt, kom seint og reiste tidlig.
Behjelpelige med parkering. De hadde masse plass men hadde to bryllup den kvelden så det var litt lite plass akkurat den kvelden.
Fine rom men uten særlig godt internett og svært klamt uten A.C. Denne natta i juli.
Frokosten var helt grei.
Lyst og trivelig rom, rent og praktisk. Komfortabel seng og stor tv! Lett å finne frem, god parkeringsplass. Koselig liten kjøkkenkrok med mulighet til å lage mat selv. Jeg gir trekk fordi wifi virket, men vi kom ikke på nett. Sånn var det da vi kom og også dagen etterpå. Betjeningen sa det var bare å prøve igjen. Dette nyttet ikke. Ble ordnet da en ansatt savnet internett vår andre kveld her. Hadde dette vært i orden ville jeg nok gitt 5 stjerner.
Kom til hotellet på ettermiddagen for siste overnatting på vår lille tysklandsferie. I morgen er det tidlig opp for siste etappe til Hirtshals for ferja hjem. Bestilte på nettet, virket koselig, og rommet var også flott! Stort og med himmelseng og et virkelig stort bad. Hadde også lest om maten, men det ble lesingen. Kjøkkenet stengt mandag og tirsdag, så det ble med innkjøpte baguetter. Dette var en skuffelse at det ikke var middag å få kjøpt, ingenting hadde fortalt om dette på forhånd. Derfor kun 3, da vi ikke hadde andre referanser enn over nevnt. Så gjerne stopp her, men ikke mandag og tirsdag!