Lagre
Bra handel

Bruker å stoppe her på vei hjem fra Europa og fylle på litt med billig brus, øl og godterier... les mer

Anmeldt 8. august 2019
Tor1978
Bergen, Norge
Obligatorisk besøk

Anmeldt 15. august 2018
Oeyvind L
Stavanger, Norge

Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Må alltid innom her for å kjøpe litt vin og brus på vei til Norge. Det er samme priser som andre grensebutikker i området. Grei beliggenhet i forhold til motorveien, godt med parkeringsplasser og spiseplasser på senteret.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Oeyvind L
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Her er det et stort utvalg av varer til meget gode priser. En tredjedel av de Norske priser. Eller enda mindre. Har stort sett alkohol og sukkervarer. Stopp her før du reiser hjem.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Travelling2you
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dette var noe av det galeste taxfree shopping vi har sett ,veldig lave priser de fleste kom med meter høye trillevogner
restriksjonen er vel lastekapasitet til kjøretøyet & hvor mye som går igjennom tollen

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Stein J
Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Helt grei butikk, bra utvalg av alkohol og annet, men prisene var ikke spesielt bra bortsett fra tilbudene... Vi ble belastet for en kasse vin istedenfor én flaske, heldigvis oppdaget vi det etterpå. Vi dro tilbake og det gikk fort å få ordnet opp, fikk det vi hadde betalt for mye tilbake...

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, andreask948
Anmeldt 27. desember 2017

Vi besøkte stedet på en tid da det var lite folk i butikken. Således kunne vi gå i ro og mak og plukke det vi på forhånd hadde bestemt oss for å kjøpe. Ingen stress eller kø ved kassene. Vær obs! på at en del varer er billigere på de sørre butikkene litt lenger inn i Tyskland.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, Ole_J2101