“Helt ok mat! Bra service👌”

Ujvara Hotel & Bar Restorant Piceri
Vurdert som nr. 12 av 49 Restauranter i Golem
Anmeldt 13. juni 2023 via mobile enheter

Billig mat og bra service. Men maten var heilt ok og ingenting mere å si om det. Spiste fisk,biff og kylling. Fisken kom med noen få grønnsakbiter.
«Biffen" som såg mere ut som karbonade kom med litt chips.
Kyllingen kom med chips og ingenting annet.
Så vi bestilte 1 gresk salat som tilbehør etter vi hadde fått maten for det var så stusselig uten.
Og saus er tydeligvis ikke vanlig her.
Vi betalte 4500 lek for 4 pers for middag og drikke.

Vært kjekt om restaurantene her hadde skrevet hva du får som tilbehør så du kan du evt bestille tilbehør ved siden av.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, nieida83

Anmeldt 13. august 2019

Vi var her to kvelder og spiste. Du får mange retter og menyen var på norsk, vi spiste både sjømat og pasta retter. Mye mat for pengene. Vi kunne betale med kort, så var det rent og pent. Viss du kommer med barn har de et lite lekeområde.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, sigbjornr
Anmeldt 6. august 2019

Her spiste vi lunsj, god suppe og salat. Fin og ren restaurant, billig var det også. Populær middags restaurant så det er smart å være tidlig ute.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Torunn Secilie L
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Veldigt god pizza og pasta her. Spiste her flere ganger og kan anbefales.
Personalet var flinke og prisene var bra.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Crille33
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelige servitører og grei mat. Vi bestilte biff og fikk en gigantisk porsjon med tre kjøttstykker, salat og chips. Biffen var gjennomstekt, ganske oljete og lignet egentlig mer på kyllingfilet men smaken var god. Skulle gjerne hatt noe saus, men det hadde de ikke.
Prisene var generelt lave og det var mye mat for pengene.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, malinoo

Reisende som så på Ujvara Hotel & Bar Restorant Piceri, så også på

Golem, Tirana County

Kavaje, Tirana County

Har du vært i Ujvara Hotel & Bar Restorant Piceri? Del dine erfaringer!