Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
  • Booking.com
0.6 km fra Brekkeseter
0.5 km fra Brekkeseter
Gratis Wi-Fi
il soggiorno vista sulla cucina
1.3 km fra Brekkeseter
        kr 1 424
      • Booking.com
      13.8 km fra Brekkeseter
      Gratis Wi-Fi
      Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
      19.0 km fra Brekkeseter
      Se flere hoteller i Høvringen
      Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Vi bodde her mesteparten av vårt ukesopphold for tur i Rondane. Vi fikk rom i kjelleren hvor det var tillatt med hund - utvilsomt det hunderommet i Rondane med best standard. Hyggelig vertskap, og folk som vil at du skal va det bra. God frokost og veldig gode middager. Hvis jeg skulle gi innspill til forbedring så ville det bli å lage kaffe som ikke er så inni granskauen sterk 🤪. Vi har funnet vårt favorittsted på Høvringen, og neste gang skal vi prøve en av de mange fantastiske hyttene på tunet.

Dato for oppholdet: september 2018
      Takk, 776geirj
      Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Vi var to vennepar som bodde her en liten uke. Gamle nostalgiske hytter med alt du trenger. Et vakkert hyttetun med utsikt inn i Rondane. Mange flotte turer rett utenfor hyttedøren. Veldig trivelig vertskap. Vi bestilte middag på hotellet en kveld og den var ok.

Dato for oppholdet: august 2018
      Reisetype: Reiste med venner
      Takk, Loftfjell
      Anmeldt 10. august 2018

Her finner du et hyggelig vertskap og betjening, de er der for deg...en variert og god frokost, deilig middag , fine rom og hytter.. et flott utgangspunkt for en opplevelse i Rondane enten du vil gå lange eller korte turer. Jeg drar nok tilbake dit igjen.

Dato for oppholdet: september 2017
      Takk, trondh504
      Anmeldt 29. juli 2018

Fire netter i "peisestua". Flott turterreng for oss som ikke må kjenne adrenalinet fra en ekstrem topp. Vi laget maten selv, men en middag på hotellet var også en deilig opplevelse. Bjørn er en dyktig kokk og smaksopplevelsen var herlig. Bjørn er også interessert i deg som person og står på hele døgnet. Vi bodde altså ikke på selve hotellet, så jeg kan ikke si mye om rommene på hotellet. Brekkeseter kan trygt anbefales.

Romtips: Mange hytter å velge blandt.
      Dato for oppholdet: juli 2018
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Renslighet
      Takk, 992Norway
      Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Flott turområde. glimrende beliggenhet for fjellturer.
      Fikk hytte selv om det ble litt kluss i bookingen. Fint område å kunne ha med hund. Var veldig heldig med været. Hele tunet har en spesiell atmosfære med alle de flotte gamle bygningene.

Dato for oppholdet: juli 2018
      1  Takk, 179toma
      Bjørn S, Eier på Brekkeseter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018

Takk for den flotte kommentaren. Velkommen tilbake - sommer og vinter :-)