Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
CheapTickets
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (184)
Filtrer anmeldelser
184 resultater
Vurdering fra reisende
126
36
9
6
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
126
36
9
6
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 184 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Vi har vært på Brekkeseter hvert år i de siste 8 årene. I de senere årene har plassen forfalt. I år har vi bestemt oss at vi ikke kommer igjen. Hele plassen er bare trist. Det er skittent, dårlig vedlikehold og selv om betjeningen består plutselig av unge, sjarmerende mennesker, merker man tydelig at de ikke kan bøte på alt som mangler. Vi bodde i en av hyttene. De er også mer og mer ødelagte, hull i treverket er tettet igjen med dopapir. De har ikke blitt gjort rent på lenge. Det er tydelig at noen gjerne vil lage god mat, men det er lite av det og maten er ikke mer enn du klarer å lage selv hjemme. Dessverre er dette ikke lengre et sted man kan anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Oslotiger_75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Du går langs en gammelmodig og alt for lav fasade, inn en slitt dør og opp en liten trapp til en lite ambisiøs resepsjon. Så får du nøkkelen og må gå inne i den lave triste bygningen, ned en loslitt trapp og så i en trang korridor med utslitt gulvbelegg anno 1970 uten noen dekorasjon ned til ditt rom. Alt er bygget i 1970-årene, og aldri har noen gjort et forsøk på å forbedre dette ganske håpløse eksempelet på 1970-arkitektur.
Så er rommet ganske stort, og med vinduer i hele veggen mot utsikten, og du tenker at her er mye galt, men her kan vi bo. Leirskole uten noen som helst følelse av hvor vi er, men god dobbelseng. Teppefliser på gulvet i lyseblå bouclé er OK, men mørkegrå gardiner og ditto puter i de to billige stolene var et nyere og ikke helt heldig innslag.

Spisesalen er hyggelig, og maten er strålende, både middag og frokost.
Og så var det mange fine gamle bøker i et ganske rikholdig bibliotek, det hadde vi glede av.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, 867knutw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bodde på hotellet som bar preg av bedre dager. Bildene fra nettet var ikke virkeligheten. Vanskelig å åpne og lukke dører og vinduer, og veldig lytt mellom rommene.
Tykt lag med støv og dritt, og tydelig at det ikke var renhold på rommet under oppholdet. Også fellesområder var lite velholdte.
Wifi fungerte noen ganger, men ble ikke fikset av personalet.
Både til frokost og middag var det ikke nok mat. Middagen var sjeldent varm.
Personalet så ut til å være i sin egen verden uten gjester.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, KVHKBH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Det blir ikke bedre norsk fjellheim opplevelse dette. Lokasjonen, tunet, betjening, mat og beliggenheten er helt innertier. FOR et sted. Og vi hadde i tillegg 25 grader i 4 dager. Tre retters middag rett over tunet og umiddelbar aksess til Rondane nasjonalpark fra hytta. Bokstavelig talt. Rett ut døra. 10 skritt. Og du er i nasjonalparken. Eller i et lite tjern. Om du vil bade før/etter turen. Jeg er Lammet av skjønnheten og roen her oppe. På en god måte. Helt outstanding. Kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ladeluff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2019 via mobile enheter

Valgte Brekkeseter ut fra tidligere tilbakemeldinger. Dessverre synes vi ikke oppholdet svarte til forventningene. Fellesområdene bar preg av dårlig renhold. Visne ampelplanter ved inngangen, en terrasse med utemøbler hulter til bulter. Internett som ikke virker. Alt for lite mat med tanke på at vi er ute på tur hele dagen og uten mulighet til å kjøpe ekstra mat. I tillegg svært variabel kvalitet på maten. Veldig synd da dette stedet kunne vært så bra, og antagelig en gang har vært det. Verten virket heller ikke særlig motivert, eller interessert i å gjøre sine gjester til lags.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, tarstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser