Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
      13.9 km fra Brekkeseter
      Restaurant
      Se flere hoteller i Høvringen
      Anmeldt 7. september 2020

Fantastisk weekend på Brekkeseter. Supre omgivelser og meget hyggelig vertskap. Vi kommer garantert tilbake. Fine gamle seterhytter og flott turterreng. God mat og service. Anbefales på det varmeste. Fint å ha med hund👍

Takk, nilsj_rgeng2020
      Anmeldt 6. september 2020

Vi bodde en natt i den nydelige lille hytta "Peisestua". Utsøkt og personlig innredet, det føtes som vår egen hytte. Åpen peis, gode senger, fint bad med varmekabler i gulvet. Middag og frokost spiste vi på hotellet. Høy kvalitet på mat og hyggelig betjening. Vi kommer tilbake!

Takk, BHA64
      Bjørn Setsaas, General Manager på Brekkeseter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake til oss :) Vennlig hilsen Sigrid

Anmeldt 2. september 2020

Fire fine dager på Brekkeseter. Nydelig mat med varierte måltid. Vi laver matpakke for tur og får alt vi kan tenke oss. Godt å gå på tur med lunken vaffekake i matpakken. Ikke noe problem med el bil. De ordner lading. De som jobber der er åpne og hyggelige. Vi var 9 stykker og kommer igjen.

Takk, Explorer432489

Veldig hyggelig! Gleder oss til dere kommer tilbake. Vennlig hilsen Sigrid, Brekkeseter

Anmeldt 28. juli 2020

Vi har vært på Brekkeseter hvert år i de siste 8 årene. I de senere årene har plassen forfalt. I år har vi bestemt oss at vi ikke kommer igjen. Hele plassen er bare trist. Det er skittent, dårlig vedlikehold og selv om betjeningen består plutselig av unge, sjarmerende mennesker, merker man tydelig at de ikke kan bøte på alt som mangler. Vi bodde i en av hyttene. De er også mer og mer ødelagte, hull i treverket er tettet igjen med dopapir. De har ikke blitt gjort rent på lenge. Det er tydelig at noen gjerne vil lage god mat, men det er lite av det og maten er ikke mer enn du klarer å lage selv hjemme. Dessverre er dette ikke lengre et sted man kan anbefale.

2  Takk, Oslotiger_75
      Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Du går langs en gammelmodig og alt for lav fasade, inn en slitt dør og opp en liten trapp til en lite ambisiøs resepsjon. Så får du nøkkelen og må gå inne i den lave triste bygningen, ned en loslitt trapp og så i en trang korridor med utslitt gulvbelegg anno 1970 uten noen dekorasjon ned til ditt rom. Alt er bygget i 1970-årene, og aldri har noen gjort et forsøk på å forbedre dette ganske håpløse eksempelet på 1970-arkitektur.
      Så er rommet ganske stort, og med vinduer i hele veggen mot utsikten, og du tenker at her er mye galt, men her kan vi bo. Leirskole uten noen som helst følelse av hvor vi er, men god dobbelseng. Teppefliser på gulvet i lyseblå bouclé er OK, men mørkegrå gardiner og ditto puter i de to billige stolene var et nyere og ikke helt heldig innslag.

Spisesalen er hyggelig, og maten er strålende, både middag og frokost.
      Og så var det mange fine gamle bøker i et ganske rikholdig bibliotek, det hadde vi glede av.

1  Takk, Knut W