Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
13
6
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
6
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 21 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

En utrolig hyggelig opplevelse med flott natur, fantastisk vertskap og helt nydelig mat.

Min datter har cøliaki, så maten hennes ble tilpasset det, hun spiste sjeldent mye og alle tre er veldig fornøyde med oppholdet. Her kommer vi garantert igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 374espend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Utrolig vakker familiedrevet sæter og beliggenhet med norsk husmannskost i verdensklasse. Uvanlig hyggelig og imøtekommende vertskap som deler og byr på sin (familie)historie under middagen, gir gode info om fjellheimen og bistår med det du trenger. Formidabel service.
Umiddelbar tilgang til Rondane nasjonalpark og alt fjellheimen har å by på. Bonus for egen badekulp rett ned i bekken. Svært så familievennlig sted. Et perfekt sted å finne roen og nærhet med naturen.
Idyll.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ladeluff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2017

En kort weekend. Ble møtt som om vi skulle vare stamkunder. Deilig hjemmelaget mat og fantastisk vertskap. Beste service vi har opplevd. Her kan man kose seg og føle seg hjemme. Anbefales og jeg kommer igjen.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Vigdis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. april 2017

Putten Seter er et ypperlig utgangspunktet for fine skiturer I Rondane. Vertskapet vet ikke hva godt de skal gjøre for sine gjester. Blide og imøtekommende svarer villig på spørsmål, gir råd om turmuligheter. Maten er meget god. Riktig utvalg til frokost.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, lpsterud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
604majbritt, Eier på Putten Seter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2017

Takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake en annen gang!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2016

Vi bodde i et familierom med fire køyer. Rommet var ok, men toalettet/badet var alt for trangt (selv for slanke/små personer). Hyggelig vertskap og omgivelser, god mat. Vi anbefaler gjerne stedet, men gjør oppmerksom på at bad/wc i familierom er meget trange og lite egnet dersom oppholdet er over 2 døgn.

Romtips: Unngå familierom pga. trange bad/wc.
Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, anelsa2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
604majbritt, Daglig leder på Putten Seter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2016

Hei!
Godt at dere likte maten og satte pris på stedet. Vi er klar over at bad/WC er trangt, men fant ingen annen løsning, siden rommene opprinnelig var bygget uten bad/WC. Vi har dusjer og WC i badstue som kan benyttes i tillegg.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser