Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Priceline
FindHotel
Agoda.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (37)
Filtrer anmeldelser
37 resultater
Vurdering fra reisende
19
11
2
5
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
11
2
5
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 37 anmeldelser
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Vertskap som vet å få deg til å føle deg hjemme! Uansett hva du skulle lure på finner de ut av det på en eller annen måte. Sulten er du aldri, bra og variert frokostbuffé og deilig treretters til middag! I mellomtiden kan man kose seg med en vaffel eller ti nede i kafeen

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, mari_tyst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019

Maten får terningkast 2. Organisering av måltid får terningkast 1. Det var mye i hjelkokte grønnsaker, poteter, fisk og kjøtt. Billigste råvarer. Desserten den ene dagen var en liten slump med ferdig vaniljesaus med fem bringebær opp i og en liten dæsj kremfløte fra sprayboks. Til frokost var det tomt på mange fat fem minutter etter at de åpnet kl. 8.30. Noe som er i seneste laget når man skal på tur. Gårsdagens åpnede makrell i tomat ble servert og brelettpakker som var omtrent tomme var det som sto fremme. Det var satt opp svært lite rundstykker og pålegg, som gjorde at den ene som jobbet der måtte hele tiden fylle på. Det var kontiunerlig tomt for noe. Enten kaffe, juice, brød, pålegg, gafler, kniver etc. Organisering av mat var lite effektiv. Bittesmå brett med plass til tre suppetallerkener som gjorde at personalet gikk og gikk og gikk. Kunne lett vært erstattet med et stort brett eller en tralle. Serveringspersonalet snakket ikke norsk og omtrent ikke engelsk. Det var vanskelig å få formidlet beskjeder / bestillinger.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, PKHA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Smuksjøseter fjellstue ligger ypperlig til i Rondane. En fin ski tur fra Høvringen og mellomstasjon hvis du skal videre til Peer Gynt hytta. Eller gå trolløypa nedover mot Rondvassbu eller Mysuseter. Kan også bli fraktet inn i wiseler/buss om sommeren. Godt kjøkken m mye villt. Anbefales

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Odd S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2019

Dette er et bra startested for fjellturer innover i Rondane. Dette er så og si den siste utposten før fjelleventyret starter for alvor med en snau times gange til steinhyttene Peer Gynt-hytta. Vertskapet er - som de fleste på Høvringen - gjestfrie.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 656janerikg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018

Smuksjøseter er en veldig fin plass i Rondane. Du føler deg hjertelig velkommen og har uformelle, hyggelige kvelder hvor vertskapet engasjerer seg for at du skal føle deg velkommen. Transporten dit på vinteren med beltebil gjør oppholdet utrolig hyggelig. Du føler deg glad over at kveldens gjester er kun de som har sitt opphold der og ikke tilfeldige gjester.

Dato for oppholdet: mars 2018
Takk, gknutsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser