Line Jeanette H
4.6 km fra Smuksjøseter Fjellstue
5.1 km fra Smuksjøseter Fjellstue
5.2 km fra Smuksjøseter Fjellstue
    4.7 km fra Smuksjøseter Fjellstue
    il soggiorno vista sulla cucina
    6.1 km fra Smuksjøseter Fjellstue
    5.8 km fra Smuksjøseter Fjellstue
      8.2 km fra Smuksjøseter Fjellstue
      13.0 km fra Smuksjøseter Fjellstue
      64.3 km fra Smuksjøseter Fjellstue
      Se flere hoteller i Høvringen
      Anmeldt 3. september 2023

For e fantastisk beliggenhet ved inngangen til nasjonalparken. Den hyggeligste betjeningen, også med mange vikarer i jobb. Kombinert med fantastisk hyggelige gjester og deilig mat tilråde frokost og middag ble dette en herlig helg. Ren og praktisk leilighet for to som hadde det man trenger. I tillegg en herlig balkong med utsikt til vann og med sol til den gikk ned. Gleder meg til å teste stedet på vinterstid. Anbefaler denne fjellstua!

Dato for oppholdet: september 2023
      • Reisetype: Reiste med venner
      Takk, Climber49713687339
      Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Hadde leilighet i 1. etasje med hund . Fine , men veldig små , synes det er ubehagelig å krabbe over hverandre i senga da det er 2 madrasser plassert inni en type alkove uten nattbord rett over kjøkkenet . Sov dårlig i alt for bløte senger . Jeg ville heller valgt en større leiligheter med balkong hvis jeg hadde visst om det . Ligger fantastisk til med kort vei til Peer Gynt hytta , fint terreng å gå i. Fiske med god størrelse på ørreten på flere vann innover . God middag og god service av vertskapet .

Romtips: Velg en større leilighet og i 2 etasje , da får man utsikt og liten balkong . Nede ser man rett i parkerte biler.
      Dato for oppholdet: juli 2023
      Takk, Sylvi H
      Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Gledet oss til rømmegrøt etter en tur i regn og vind. Men den innfridde dessverre ikke forventningene. Det minnet mer om en utvannet melkesuppe. Noen smak av rømme fantes ikke. Dette er å holde gjestene for narr. Gi oss heller en Fjordland neste gang; den har i det minste en klar rømmesmak.

Dato for oppholdet: august 2021
      Takk, toraptus
      Anmeldt 23. september 2020

Her ble vi mottatt av en meget hyggelig mann i resepsjonen på fredag aften. Middagen var utmerket og ble servert av raske flinke unge jenter . Delte bord med meget hyggelige mennesker . Meget god stemning her hele helga. Gikk en tur til Peer Gynt hytta i nydelig vær og flotte høstfarger. Vi kommer helt sikkert tilbake en annen gang. Anbefales !!!

Dato for oppholdet: september 2020
      1  Takk, Perkristian
      Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

Vertskap som vet å få deg til å føle deg hjemme! Uansett hva du skulle lure på finner de ut av det på en eller annen måte. Sulten er du aldri, bra og variert frokostbuffé og deilig treretters til middag! I mellomtiden kan man kose seg med en vaffel eller ti nede i kafeen 😍

Dato for oppholdet: februar 2020
      Takk, mari_tyst