Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 368)
Filtrer anmeldelser
1 368 resultater
Vurdering fra reisende
363
521
272
122
90
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
363
521
272
122
90
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 368 anmeldelser
Anmeldt 17. april 2017

Bra servis leiligheten var grei nok beligenheten av hotellet er bra kort avstand til strand promenaden og mange bra spise steder og butikker. Mange tur muligheter og utflukter.Gode solforhold,muligheter til soling på terassse og fint badebasseng på taket .

Romtips: Et roms leilighet
Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, andreassA464GJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paola M, Guest Relations Manager på Sol Sun Beach Apartments by Melia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2017
Google-oversetting

Dear Mrs. AndreassA464GJ,
Thank you for your preference in selecting Sol Sun Beach for your holiday and for sharing your view through TripAdvisor.

It is a pleasure to know that we were able to meet your expectations during your stay,
as our guests satisfaction is our most important goal.

We are looking forward to welcoming you soon to Tenerife.
Kind regards,

Paola Martín
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2017

Trist at det er så dyrt å reise dit. Stedet er en perle. De ansatte er hjelpsomme og veldig hyggelige. Veldig sentralt. Flott sted å ferie for oss over 50 og 60 år.Håper å kunne reise tilbake uten å måtte bruke Apollo.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, vigdismarief
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paola M, Guest Relations Manager på Sol Sun Beach Apartments by Melia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2017
Google-oversetting

Dear Mrs. vigdismarief,
We are delighted to know that you enjoyed a pleasant stay with us, since our guests
satisfaction is our most important goal.
We genuinely appreciate your kind words about our facilities and your loyalty to our company.

We would like to recommend our official website of Melia, where to enjoy different option and where to fill in our membership Melia Reward and enjoy different offers and promotions.

Once again thank you very much for your opinion. It would be a pleasure to welcome you back to the sunny Tenerife.
Kind regards,

Paola Martín
Guest Experience Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2017

Bra beliggenhet, nært til strand og spisesteder. Rom som ligger i 1 etasje ut mot vei kan, det være litt støy.Ustabilt WI-FI, må oppgraders. Rom/leiligheter er ok, men må få air-condition, har bare vifte i taket nå og den bråker!

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, knute20172017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paola M, Guest Relations Manager på Sol Sun Beach Apartments by Melia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2017
Google-oversetting

Dear Mrs. Knute20172017,
Thank you for choosing our resort for your holiday at Tenerife and for the time spent to
share your review.

We would like also to thank you for your improvement suggestions about our fan and air conditioning. Actually we are in a renovated room project that will be finish soon to make more comfortable our guest stay, including air conditioning on the room and better facilities.

Mrs. Knute20172017, It was a pleasure to know that we were able to meet your expectations during your stay and It would be a pleasure to welcome you again at Sun Beach Hotel and see the improvement of our new rooms.

Kind regards,

Paola Martin
Guest Experience Manager



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2016

Hotellet hadde fin beliggenhet. God service og reint og fint.Nyoppusset leilighet. Ved ankomst bør personalet være behjelpelig med å finne fram til riktig leilighet . Mye støy i frokostsalen pga dårlig akustikk.

Romtips: Flere knagger og hyller på badet. Kaffetrakter manglet i leiligheten ..Dårlig planløsning av kjøkkeninnredning. Skuffeseksjon for høgt opp.
Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, KariR489
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paola M, Public Relations Manager på Sol Sun Beach Apartments by Melia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2017
Google-oversetting

Dear Mr. or Ms. Kari R.,
First of all, thank you for sharing your opinion with the rest of the members of trip
advisor, as well as for choosing Sol Beach for your holiday.
We would like also to thank you for your improvement suggestions since it helps us to
take any necessary measure to keep improving day by day.
It would be a pleasure to welcome you again at Sun Beach Hotel.
Kind regards,
Paola Martin
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2016

Positivt: Rett ved fin strand, mange bra spisesteder i området.
Negativt: Rommet med utsikt til basseng var gammelt og slitt, vi hadde maur på bad og kakkerlakker utenfor, så også kakkerlakker i matsalen. Fant en nyhetskanal på TV med engelsk språk, resten var dubbet....Sengene var litt harde,gikk med vond nakke hele turen. Dårlig internett, kostet også penger å bruke lobby PCér. Kommer ikke til å reise tilbake til dette hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
1  Takk, stale2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Melania M, Guest Experience på Sol Sun Beach Apartments by Melia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2016
Google-oversetting

Dear Stale2016,

Thank you so much for your preference in Sol Sun Beach and also for giving us the possibility to read your opinion.

After reading carefully your comments, I would like to inform you that the apartments have been remodeling little by little and also maintenance worry are carried out every day. Also, the mattress were replaced a short time ago.

In the context, let me inform you that we had liked that you had communicated us the inconvenience with the ants given that, although there is not something that usually happens, our housekeeper has specific products for theses insects and also the technicians have special tool to fumigate. In addition, the hotel invest a big amount of money each year to exterminate insects. I would like also to emphasize that the weather in the island and also the garden areas in the hotel favor in some cases the appearance of these little animals.

Regarding the TV, the hotel is provided with a new antenna which permits watch more than one English channels but sometimes, it is necessary to configure again and as I told you, if you told us during your stay, we had solved it quickly.

In relation with the internet, in the main hall, we have four terminals with extra cost given that the hotel is provided with free Wi-Fi in all the areas.

Finally, we would like to have the opportunity to welcome you again and exceed your last experience.

We are at your complete disposal.

Your faithfully,

Melania Martín
Guest Experience






Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser