Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Belle surprise ”
Anmeldelse av Aux Truites Bleues

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 4 sider til!
Aux Truites Bleues
Anmeldt 22 september 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste på forretningsreise
Takk, Olivier K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direction T, Responsable réception på Aux Truites Bleues, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23 september 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 101 anmeldelser

Anmeldt 3 september 2017
Google-oversetting

  • Opphold: august 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, murdan08
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29 august 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: august 2017, reiste som et par
Takk, Manu B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27 august 2017
Google-oversetting

Romtips: Demandez conseil au serveur pour le choix.
Se flere romtips
  • Opphold: august 2017, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Raymond M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 august 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: august 2017, reiste som et par
Takk, Eric B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direction T, Responsable réception på Aux Truites Bleues, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24 august 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Fort-du-Plasne
16,4 km unna
Hotel Club Le Risoux
Hotel Club Le Risoux
Nr. 1 av 1 i Bois d'Amont
172 anmeldelser
29,5 km unna
Hotel Restaurant Domaine Du Moulin Vallee Heureuse
31 km unna
Hotel du Beryl
Hotel du Beryl
Nr. 1 av 6 i Lons-le-Saunier
157 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
32,9 km unna
Domaine du Revermont
Domaine du Revermont
Nr. 1 av 1 i Passenans
255 anmeldelser
29 km unna
Hôtel le Vouglans
Hôtel le Vouglans
Nr. 17 av 73 i Jura
26 anmeldelser
17 km unna
La Ferme du Pere Francois
La Ferme du Pere Francois
Nr. 5 av 7 i Les Rousses
19 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Aux Truites Bleues? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Aux Truites Bleues

Adresse: Lieu dit le Saut | Bourg Derriere, 39150 Fort-du-Plasne, Frankrike
Beliggenhet: Frankrike > Bourgogne-Franche-Comté > Jura > Fort-du-Plasne
Fasiliteter:
Bar/salong Utvalg av drikke Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice
Hotellstil:
Nr. 1 av 1 hoteller i Fort-du-Plasne
Prisnivå: kr 738 - kr 1 209 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Aux Truites Bleues 3*
Antall rom: 17
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com og Expedia slik at du trygt kan bestille fra Aux Truites Bleues. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din