Til prisen vi betalte for ett økonomirom så synes vi oppholdet kan sies å være ok. Vi synes kanskje prisen var noe høy for kvaliteten. Men sammenlignet med Lofoten så ha de lagt seg på ganske like priser som det, og konkurransen er kanskje ikke så stor her, slik at de kan det.
Vi ble tatt godt imot men glemt litt av resepsjonen, da det var mange som jobbet, flest engelsktalende, og det virket ikke helt som de klarte informasjonsflyten mellom seg.
Deilig varme på badet, og god størrelse på badet.
Sengen var veldig myk, den mykeste vi har opplevd til nå, så vi fikk ikke sove så godt. Dette i tillegg til en jevn ulyd som gikk hele natten. Hørtes ut som ett apparat som ikke var så godt tilkoblet, men det kom utenfra så vi fikk ikke gjort noe med det.
Frokosten som var inkludert opplevdes litt forskjellig av oss. Jeg valgte pannekaker og var veldig fornøyd, min bedre halvdel valgte eggerøre og bacon og var veldig skuffet. Da den inneholdt en halvstekt mini baconbit og mye annet han ikke hadde så lyst på. Selv om frokosten var litt ujevn, så kan vi anbefale ett besøk i restauranten til middag.
Vi hadde gledet oss til å bruke SUP, men det var akkurat litt for langt ut til øyene utenfor med tanke på vind og grader i vannet. Med en litt tykk våtdrakt hadde det nok vært ok.