MMS
74.1 km fra Hamn I Senja
74.3 km fra Hamn I Senja
Se flere hoteller i Hamn
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde 4 overnattinger her. Suiten var i 2 etg og fremstod som moderne med eget kjøkken, soverom og fin utsikt til havet rett utenfor. Et stort minus at inneklima var svært dårlig i leiligheten, aircondition kan bare styres fra resepsjon og fungerte heller ikke. Lufting fra vindu virket bare begrenset :(

Hamn er sentralt for utflukter rundt om i Senja.

Ingen miljøprofil her, alt avfall går i samme bøtte...

Frokost var ok, men kunne vært mer kreativt. To valg ble litt ensformig. Betjeningen kjente oss ikke igjen fra gang til gang så vi fikk opplest menyen hver dag...

Takk, Bjørnar V
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Vakkert sted! Noe høy pris for et knøtt av et rom uten både utsikt og kjøleskap. Maten var god i restauranten. Stort sett engelsktalende betjening noe som nok kan være en utfordring for mange. Fin, god frokost.

Takk, sisselhorsdal
Anmeldt 7. juli 2020

Å kjempe Delig sove spise slappe koservser rundt bade fiske ser mye der gå rundt ser nå hertug beste vi vært fjor leke kafé ha fint hjelp god ha feiere nå ja beste vet bade gamle fiske båt liker godt håpe

Romtips: Godt feier
1  Takk, 886mildrida
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Vi som par hadde sett frem til et barnefritt døgn i vakre omgivelser. Vi booket et Aurorarom en natt til over 5500 kr. Rommet var fint, men hadde desverre en illeluktende kloakklukt som gjorde opplevelsen negativ. Til en slik i utgangspunktet stiv pris forventer man «det lille ekstra». Rommet bar preg av dårlig renhold og var svært støvete, trolig på grunn av å ha stått tomt som følge av COVID-19. Det fantes heller ingen dusjsåpe/shampoo/balsam på rommet, noe man selvsagt forventer til den prisen. Resepsjonen hadde heller ikke dette, men klarte å oppdrive en ubrukelig industrisåpe. Fantastisk utsikt på rommet, men desverre ingen utemøbelement slik at man kan sitte ute på verandaen å nyte midnattsola. Alt i alt lite valuta for pengene når man forventer «det lille ekstra», noe man absolutt burde kunne forvente til den prisen de opererer med. Skuffende rett og slett.

Takk, 750annei
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Til prisen vi betalte for ett økonomirom så synes vi oppholdet kan sies å være ok. Vi synes kanskje prisen var noe høy for kvaliteten. Men sammenlignet med Lofoten så ha de lagt seg på ganske like priser som det, og konkurransen er kanskje ikke så stor her, slik at de kan det.

Vi ble tatt godt imot men glemt litt av resepsjonen, da det var mange som jobbet, flest engelsktalende, og det virket ikke helt som de klarte informasjonsflyten mellom seg.

Deilig varme på badet, og god størrelse på badet.

Sengen var veldig myk, den mykeste vi har opplevd til nå, så vi fikk ikke sove så godt. Dette i tillegg til en jevn ulyd som gikk hele natten. Hørtes ut som ett apparat som ikke var så godt tilkoblet, men det kom utenfra så vi fikk ikke gjort noe med det.

Frokosten som var inkludert opplevdes litt forskjellig av oss. Jeg valgte pannekaker og var veldig fornøyd, min bedre halvdel valgte eggerøre og bacon og var veldig skuffet. Da den inneholdt en halvstekt mini baconbit og mye annet han ikke hadde så lyst på. Selv om frokosten var litt ujevn, så kan vi anbefale ett besøk i restauranten til middag.

Vi hadde gledet oss til å bruke SUP, men det var akkurat litt for langt ut til øyene utenfor med tanke på vind og grader i vannet. Med en litt tykk våtdrakt hadde det nok vært ok.

Takk, dorthesKS