· Vi hadde bestilt et «Økonomirom» ikke minst basert på bilde på Booking.com som bl a viste utsikt utover Hamn. Rommet viste seg å være et ca 9 m2 kott beliggende mot en fjellside som var ca 1 meter unna. Eneste vindu var en glugge øverst langs veggen. Av dette kunne vindu på ca 50x50 cm åpnes ut mot fjellveggen . Rommet kunne vært OK som sovekammer som en del av en leilighet, men fullstendig ubrukelig som selvstendig hotellrom på tross av en pris av 1.430 kroner.
Vi hadde gjennom ankomstdagen prøvd å ringe flere ganger for å bestille bord i restauranten uten å få svar. Tilslutt sendte vi mail til hotellet.
Ikke spesielt hyggelig mottakelse fra den italienske (?) medarbeideren, som var mest opptatt av å fortelle at alt var fullt og ingen plass i restauranten og at de hadde så mye å gjøre at de hverken kunne ta telefon eller besvare mail.
Været var fantastisk slik at vi spiste utendørs. Igjen var det utenlandsk personale som vel igrunnen ikke passet helt inn i en nordnorsk setting.
Såvidt vi kunne se var det ledige rom mot bassenget - hvorfor ikke tilby dette mot et tillegg til oss uvitende som var blitt «lurt» til å booke økonomirom?
Det var været som reddet oppholdet vårt. Med et mer normalt vær ville oppholdet vært en klar nedtur.Mer