Else B
72.8 km fra Hamn I Senja
74.1 km fra Hamn I Senja
Se flere hoteller i Hamn
Anmeldt 5. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig område, både sauna, sykkelutleie, aktiviteter, kayakk å fine turmuligheter rundt om. Maten i resuranten var 10/10 og frokosten var bra, godt utvalg! Hit kommer jeg tilbake, da skal jeg nok være lengre en bare en helg. Mye aktiviteter de tilbyr igså!

Romtips: Få en bu med utsikt, det savna jeg litt! Ta dere minst en middag i restauranten
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Freedom23247844244
Daniele Zanoni, Guest Services / Front Office på Hamn I Senja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2022

Tusen takk for at du tok tid for å skrive disse fine ordene. Vi er veldig glad at du/dere likte vår resort. Vi er i samme takt som "the rythm of nature". Velkommen tilbake!

Anmeldt 15. august 2021

Stoppet på Hamn for en kopp kaffe med noe godt til. Men det ble bare kaffe på meg. Det var null tilbud på glutenfritt. Servitøren var på kjøkkenet og snakket med kokken, men kom tilbake med svar om at ingenting var glutenfritt. Det er for dårlig. Det er lettvint å ha noe i fryseren som kan tines raskt, evt bake kaker med meltyper alle kan spise. Det er ikke veldig vanskelig. Stedet er imidlertid nydelig!

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, 156svanhildb
Daniele Zanoni, Guest Services / Front Office på Hamn I Senja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2021

Hei. Vi beklager at du ikke fikk en glutenfri snack. Det måtte vært en misforståelse siden vi har en veldig god del produkter (både til lunsj/middag men også som snack) som er glutenfrie. Jeg snakket med kjøkkenet slik at sånne saker ikke kommer til å gjenta seg i fremtiden. Vi er veldig glad at du/dere likte stedet, og vi håper at du vil komme tilbake på Hamn i Senja.

Anmeldt 5. august 2021

En gjennomgående fantastisk opplevelse fra første henvendelse og helt til utsjekk. Hadde en flott suite på bryggekanten. Gode senger og godt renholdt. Grunnet allergier spurte vi om det var mulig å få gjort om på menyen slik at det ble tilpasset oss. Kjøkkenet leverte en kulinarisk opplevelse som var en av de bedre jeg har spist i hele landet. Tusen takk til Kari Anne, kokken og alle de hyggelig menneskene som jobber der. Vi kommer GARANTERT tilbake :)

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, esjak
Daniele Zanoni, Guest Services / Front Office på Hamn I Senja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2021

Takk for deres fine ord. Det er veldig tilfrestillende for oss å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss.
Vi ser frem til å se dere igjen.

Anmeldt 28. juli 2021

Nydelig plass og et kanonbra utgangspunkt for et hyggelig besøk, men ble dessverre skuffet i restauranten.

Fikk mat men ingen bestikk. Stort sett umulig å få tak i servitør for å be om bestikk. Tsatsikien var gjennomfrossen.

Ga beskjed om at jeg må ha glutenfri mat. Fikk brød som ikke var glutenfritt. Ga på nytt beskjed om å få glutenfritt brød. Kom tilbake etter 10 min å sa at brødet kommer om 5 min. Brødet kom aldri.

Maten var forsåvidt bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
1  Takk, 74trulsn

Hei og takk for at du tok tid for å srkive en kommentar her.
Vi har reagert ganske fort på din tilbakemelding og gått med det samme å prate med servitørene. Jeg må beklager at du fikk en service som ikke er på det nivået som vi vil ha, men det skyldes litt at vi fikk personalet veldig sent i år pga koronavirus. Vi kan love at neste gang du stopper hos oss, skal du få den beste kundetjenesten.

Anmeldt 13. juli 2021

Vi kontaktet resepsjonen ved ankomst og forventningene var høye mht aktiviteter som rafting, havfiske og lignende. Ingenting ledig, alt fullt i vår periode på 2 dager ! Resepsjonist kunne heller ikke opplyste om alternativ. Til og med jacuzzi var booket i hele 2 døgn! Nesten utrolig spør du meg. Familie på 4 betalte 8,420 kroner for 2 døgn. Leilighet er slitt. Det er vannskader overalt. Parkett bærer preg av oversvømmelse! Den buler og har sprekker over alt. Dette stedet har vært flott. Men det er noen år siden. Naturen derimot; uimotståelig ! Men det hjelper ikke mye mot et personale som ikke kan service, for eksempler kome opp med alternativ når de forteller at vi ikke kan leie fiskestenger siden de er opptatt i båtene som skal ut på fiske … Hva med å kjøpe inn noen ekstra ?? Ungdommen sist internett i leilighet er «tragisk». Ingen hjelp når vi spør om hjelp. Sorry folkens, men dere kan ikke kun vise til flott natur. Her må dere yte litt service også. Meget skuffet gjest !

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, 295oleg
Daniele Zanoni, Guest Services / Front Office på Hamn I Senja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2021

Takk for at du tok tid å kommentere deres opphold.

Jeg vil gjerne si at dere kom til oss midt i høy sesong, og når huset er fullbooket, er det mange som allerede har reservert aktivitetene på forhånd. Vi anbefaler alltid at man reserverer aktiviteter på forhånd for å forsikre seg plassen på de ønsket dagene. Jeg var i resepsjonen da du spurte etter aktiviteter o.l. og snakket med mine ansatte etter at du hadde gitt din beskjed. Dere fikk tilbud å delta både på bodyrafting, fjord sightseeing og fisketur på andre tidspunkter siden de som du ville ha ikke hadde noe ledig plass, men dere takket nei til alt vi tilbød. Dette kan vi ikke gjør noe med.
Bodyrafting er avhengig av tidevannet og kan ikke kjøres når som helst, men kun når vi er mellom flo og fjære eller motsatt.

I noen leiligheter er det noe små skader, noe som vi skulle reparert i fjor. Det er ikke vannskader overalt, jeg var på befaring i leiligheten der dere bodde. Dessverre kom pandemiet, og en del reparasjoner ble utsatt til slutten av 2021.

Vi har internetttjenester levert med optisk fiber med over 500 Mbit/sec. Alle rommene har veldig god tilgang til internett. Det kan godt hende at dere koblet deres enheter til en ruter som var alt for langt unna i stedet for å koble til den som var i deres hus. Vi fikk ikke beskjed at dere hadde problemet med internett, og vi beklager om dere hadde problemer med koblingen.

Jeg håper at dere likte vårt område, og at dere kommer tilbake med en senere anledning.