Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great holiday - kids loved it!”
Anmeldelse av Beach House Inn

Vi finner ikke priser for dette overnattingsstedet
Våre reisepartnere på Internett oppgir ikke priser for dette overnattingsstedet, men vi kan søke andre alternativer i French River
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Beach House Inn
Rangert som nr. 1 av 1 B&B / vertshus i French River
Anmeldt 3 april 2012
Google-oversetting

Romtips: For a couple who wants privacy the Seaview Room which is actually a separate unit. For family of 4...
Se flere romtips
  • Opphold: juli 2011, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, DRey_Mtl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

6872 av 84 anmeldelser

Anmeldt 22 oktober 2011
Google-oversetting

Romtips: We stayed in the king room in the main house. Great view of the lighthouse and a private porch. Our...
Se flere romtips
  • Opphold: september 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, MaryMac047
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12 oktober 2010
Google-oversetting

  • Opphold: september 2010, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, vw777
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25 juli 2010
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2010, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Listeningtrees
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21 august 2009
Google-oversetting

  • Opphold: august 2009, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, IslandTraveler54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Beach House Inn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Beach House Inn

Adresse: 712 Cape Rd, French River, Prince Edward Island C0B 1M0, Canada
Beliggenhet: Canada > Prince Edward Island > French River
Fasiliteter:
Restaurant
Hotellstil:
Nr. 1 av 1 B&B / vertshus i French River
Antall rom: 7

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din