Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted.”
Anmeldelse av Skjaerbrygga

Skjaerbrygga
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stamsund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020

Vennlig betjening og god mat til fornuftig pris. Populært og bør bestille plass på forhånd. Uteplass før Solem går bak fjellet kl 19 om sommeren anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Arnulf H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (70)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 70 anmeldelser

Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat, hyggelig servitører og ikke minst en fantastisk atmosfære ute og inne. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, christin1998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

Spiste frokost her i forbindelse med hotellopphold. Hyggelig innredet og god plass mellom bordene. Godt utvalg i frokostdisken, flere typer egg, brød og pålegg. Eneste minus var at frokosten varte litt kort, kun til kl. 09.00

Dato for besøk: august 2019
Takk, IngridSk88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Var her i anledning roadtrip i Lofoten og ønsket litt ordentlig mat i mellom alle fjellturene og teltlivet. Hyggelig betjening og nydelig buffet. Så mye at vi klarte ikke å få smake på alt. Fiskerettene var perfekte Anbefales!

Dato for besøk: august 2019
Takk, juliiejj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Ok mat, litt høyt høyt prisnivå. Uoppmerksom betjening. Usmakelig at 3 stykk overstadig berusede men overdøvet hele lokalet på ettermiddagen med flere barn til stede.
Betjeningen fortsatte og servere disse drikke mens støynivået bare økte og økte.
Selv da vi skulle betale og min samboer ga beskjed om at det var «rett og slett utrivelig» var betjeningen likegyldig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, kimkraakstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skjaerbrygga, så også på

 

Har du vært i Skjaerbrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din