Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag for 6”
Anmeldelse av Skjaerbrygga

Skjaerbrygga
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stamsund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat. Vi spiste fish & chips og blåskjell. Dyktig, ung kelner med svensk aksent og glimt i øyet Prima råvarer og førsteklasses interiør. Leveringstid: 40 minutter. Som er innafor med 6 bestillinger.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, olee976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 72 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted og fin uteservering med enkel lunsjmeny. Vi valgte fiskeburger. Både fiskekake og brød virker som det var innkjøpt på Coop ved siden av. Resturant i en fiskehavn bør klare bedre enn dette. Maten står ikke i forhold til pris. Forhåpentlig er det bedre på kvelden når kokken er på jobb.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 396tomast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

I forbindelse med vårt hotellopphold på Live Lofoten Stamsund spiste vi middag på Skjærbrygga. Veldig bra restaurant med veldig hyggelig personale. Trivelig atmosfære både utendørs og innendørs. Klippfisken anbefales Men vi prøvde stort sett de fleste rettene som var meget velsmakende. Hvalbiff anbefales også som grilles i utendørdelen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 662ronaldb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Vennlig betjening og god mat til fornuftig pris. Populært og bør bestille plass på forhånd. Uteplass før Solem går bak fjellet kl 19 om sommeren anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Arnulf H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat, hyggelig servitører og ikke minst en fantastisk atmosfære ute og inne. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, christin1998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skjaerbrygga, så også på

 

Har du vært i Skjaerbrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din