Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Skjaerbrygga

Skjaerbrygga
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Stamsund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020

Kjempegod mat og atmosfære i flotte omgivelser Servering både inne og ute, trivelige og flinke ansatte Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 335hegeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (70)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 70 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Lunsjen her er bare å holde seg unna. Den ødelegger sannsynligvis restaurantens rykte. Burgerne var den verste jeg noen gang har spist. Fastfood-preg med butikkjøpt potetsalat. Nei takk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Amalie B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Koselig sted med veldig hyggelig betjening. Fint oppdekket til vi kom og vi spiste nydelige blåskjell. Koselig stemning og servering!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Monsen73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat. Vi spiste fish & chips og blåskjell. Dyktig, ung kelner med svensk aksent og glimt i øyet Prima råvarer og førsteklasses interiør. Leveringstid: 40 minutter. Som er innafor med 6 bestillinger.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, olee976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted og fin uteservering med enkel lunsjmeny. Vi valgte fiskeburger. Både fiskekake og brød virker som det var innkjøpt på Coop ved siden av. Resturant i en fiskehavn bør klare bedre enn dette. Maten står ikke i forhold til pris. Forhåpentlig er det bedre på kvelden når kokken er på jobb.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 396tomast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skjaerbrygga, så også på

 

Har du vært i Skjaerbrygga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din