sstt
Bergen, Norge
Anmeldelse av Live Lofoten Hotel
2,0 av 5 boblerAnmeldt 3. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2022
You can see the northern light from your apartment.
0.8 km fra Live Lofoten Hotel
26.8 km fra Live Lofoten Hotel
Se flere hoteller i Stamsund
Anmeldt 29. juni 2021 via mobile enheter

Hvor skal jeg starte????
Vi var der på 5 overnattinger, en -1 av dagene var det romservice med reing av seng og bytte av håndkle.
Frokosten var den desidert verste hotellfrokost jeg noen gang har opplevd. Av de 5 frokosten vi hadde ble det servert bacon på 4 . 3 av gangene var det iskaldt. Brød og rundstykker var for hardt stekt og tørre.
Melk ble servert rett fra kartong, da bare lettmelk,.

Når det opplyses på nettet at det er romservice hver dager dette laaangt under pari.
Når det i tillegg er et nokså dyrt opphold, blir dette absolutt siste opphold her.

Romtips: Styr unna. Dyrt og meget dårlig.
Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, 360olemartinh
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi leide en av rorbuene i bakre rekke. Lyst og trivelig, og rent. Enkel standard. Vi bestilte RIB-tur med Live Lofoten og det var en fantastisk opplevelse. Vi fikk se flere havørner, et gammelt nedlagt lite fiskevær og en stopp innom Henningsvær. Guiden var svært kunnskapsrik og trivelig selskap! Også gøy å gå ned på brygga og se Hurtigruta komme og gå. Imponerende at den snur på «tiøringen» innerst ved brygga. Vi spiste middag på Skjærbrygga hos Live Lofoten én av kveldene. Robust og røft interiør og god mat. Kan anbefale boknafisk! Stamsund er et hyggelig lite sted. Kommer gjerne igjen og bor hos Live Lofoten!

1  Takk, 778trineh
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Bodde 4 dager på Live Lofoten i Stamsund. Koselig lite hotell med veldig god service. Meget hyggelig personale som gjorde oppholdet veldig trivelig, flott frokost tross begrensninger pga Korona viruset. Middag ble inntatt på Skjærbryggen nede ved havet som også tilhører hotellet. Absolutt å anbefale hvis man er i disse områdene.

2  Takk, 662ronaldb
Anmeldt 7. oktober 2019

Ble møtt av en veldig hyggelig frøken i resepsjonen som stilte med kart ned til frokosten på brygga. Ikke noe minus at det tar ett lite minutt å gå dit. Veldig god frokost på brygga, med alt som kan forventes av en hotellfrokost. Rene rom.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, IngridSk88
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger meget fint til i nydelige omgivelser. Men rom har ikke god ventilasjon, og ingen aircondition, ble fort mellom 25 og 30 grader på rommet selv med vindu i lufteposisjon. Detteer for varmt for meg til å sove. Frokost litt for enkel, med labert utvalg, samt 200 m å gå ifra hotell Dette er for dårlig.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, michaln727