Flott sted for barnefamilier, som barna elsker! Mange aktiviteter for små barn. Oppusset lekeland og badeland. Lekelandet var virkelig en stor hit. Hyttene er små, men praktiske. Rent og pent ved ankomst. Vi kommer absolutt tilbake.
Vi var 4 voksne og 2 barn som var på her, og vi alle 6 storkoste oss. Barnas alder var
3 år og 7 år. Var leker og attraksjoner for barns. Og så var det masse blomster og vakker oppsetning å se på. Og utrolig flott dyreliv. Virkelig å anbefale på det sterkeste. Hadde vi bodd nærmere, hadde vi hatt årskort.
Vi var kun i parken. Helt perfekt for de litt mindre barna. Avslappende park. God mat (+for glutenfritt tilbud). Hyggelig personal. Dette var en av høydepunktene våre på ferien. Vi skal uten tvil tilbake!
Vi sov i eget telt i to dager, det var fint tilrettelagt for dette med strøm og flott servicehus rett i nærheten. Stedet er perfekt for småbarn. Fri tilgang til alle aktiviteter gjør at det alltid er nok å finne på uten at det koster. Parken er passe stor med noen Vi opplevde å få mye for pengene. Jeg kommer ikke på noe som vi savnet, så da blir det fem stjerner!
Vi sov i eget telt i 4 dager. Veldig bra at entre til apeland, badeland og blomsterpark er med i prisen. Rene fasiliteter og hyggelig personale. Burde vært opplyst på deres nettsider at eltilslutning var trefase for oss førstegamgscampere fra Norge. Alt i alt en super opplevelse for voksne og for barn. Vi kommer gjerne tilbake!
Vi leide en hytte i jesperhus. Hytten var liten, med dårlig utnyttet møblement som tok opp hele hytten. Men sånn ellers hadde hytta alt det du trenger.
Parken og campingen ellers var helt topp! Lekelandet var stort, men ikke for stort. Badeland som var veldig greit, med inne og ute badebasseng og sklier. Blomsterparken var veldig koselig med Hugo show og zoo. Vi reiste før skoleferie slutt så det var ikke overfylt med mennesker.