Ved ankomst blir du møtt kofferter blir tatt inn på hotellet så får velkomst drink i resepsjonen får info,så blir du kjørt til rommet etter dette med bagasje.Vil du bli kjørt til og fra stranda så kan du det,under frokost,lunsj og middag blir du servert hele tiden med det du drikker til du henter bare maten.Dette er ikke et hotell hvor du har full all inclusive hvor alt er gratis som mange andre hoteller,du får en viss drikke til mat men må kjøpe ellers utenom og i barer på kvelden..De har litt rabatt på full og halvp gjester på vin og vis du spiser i Alacarte resturanter som er på plassen.Stranda er fantastisk og vil du bare ligge å nyte og få servert en drink ved strand senga så er det bare å gi beskjed til de som jobber der så henter og bringer de.Du kan også spise ved stranden da det er en liten resturant der og maten er veldig bra.Sandstrand som er veldig bra og vil du spasere en tur inn til lille sentrum Georgiupolis så tar det en ca 20-25 min via stranda eller du kan drosje som koster en ca 6 euro.Ikke mulig å ta ut euro på hotell men det kan du gjøre i georgioupolis hvor det er mange cash automater.Vi var som par der uten barn og var fantastisk ferie med flott personale og hjelpsomme,rommene var veldig bra,basseng området flott men vi foretrakk stranden når vi var der.Når det gjelder antrekk så var det mange menn som hadde fine korte sommerbukser på så det var ikke problem så det ut som selv om det står at de krever at menn har langbukse på når de skal spise middag.Finnes også et lite minimarked ved hotellet som man kan kjøpe det meste av ting man trenger.Vi var bare en uke men skulle gjerne vært 2,var en flott hotell med høy standard hvor du er i fokus.