Vi hadde valgt Superior rom med pool access. Vi har aldri opplevd en så god seng på ett hotell, som vi fikk her. Helt nydelig! Supert stort rom (suite) med terrasse, egne solstoler og sittegruppe ute. Veldig deilig å enkelt kunne gå til bassenget. Frokosten hadde alt man kunne ønske, men var til tider litt kaotisk. Veldig deilig at den varte helt til kl.11:00. Alle ansatte var imøtekommende.
Mitt reisefølge fikk ett illebefinnende en natt, så jeg måtte trykke «emergensi» på hotell telefonen. Vi reagerer på at Europeisk reisetrygdkort ikke hjalp oss i det hele tatt med den økonomiske delen. Hotellet reagerte raskt, og etter ca 20minutter var lege på plass. MEN VI FIKK ALDRI NOE VALG I FORHOLD TIL Å KUNNE FÅ HJELP FRA EN LEGE ELLER AMBULANSE SOM IKKE VAR PRIVAT. Så alt måtte betales med bankkort på stedet. Hele opplevelsen virket som ett pengesug. Før ambulansen kjørte ut fra hotellet, spurte sjåføren om jeg hadde med meg kreditkortet mitt!!!
Og vi ble selvfølgelig kjørt til ett privat sykehus. Alt dette ligger sikkert utenfor Radissons kontroll, men de bør kanskje vurdere om noe kan endres. På sykehuset kunne vi heldigvis benytte oss av reiseforsikringen vår, så der trengte vi ikke betale noe der og da. Men totalt gikk det € 700 av feriebudsjettet vårt til lege og ambulanse. Vi har økonomi til å klare det, men mange stoler nok mye på at de får hjelp av Europeisk helsetrygdkort. Det er ikke alltid tilfelle. Sykehuset prøvde i tillegg å få pasienten til å bli over ett ekstra døgn, noe vi skjønte var forsøk på pengesug. Dette er ikke god reklame for Spania. I f.eks Kroatia fungerte Helsetrygdkortet perfekt.