Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig spisested”
Anmeldelse av Cafe de Mogan

Cafe de Mogan
Vurdert som nr. 101 av 261 Restauranter i Mogan
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Ypperlig beliggenhet, god service og et godt måltid. Er alltid tilbake hit i vårt årlige opphold i Puerto Mogan. Greie priser. Anbefales. Bestill bord så får du sitte i front og kjenne på en avslappet atmosfære.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 894lisbethf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (637)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 637 anmeldelser

Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Vi bestilte burger med ost bacon og pommes frites. Fantastisk godt! Meget bra beligenhet. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, frodek208
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2018

Et trivelig sted med fantastisk beliggenhet ved strandpromenaden og med utsikt over fiskerhavnen. Veldig god mat, men litt varierende service. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, _yvindv2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Trivelig plass å ete middag på ein regnfull søndagsettermiddag. God mat og rask servering. Kvite dukar og blanke glas. Kanskje litt trege i reaksjonen etter at hovudretten er avslutta. Men absolutt ein plass å prøve. Vi har vore her før, og kjem igjen.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Margaret A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. desember 2017 via mobile enheter

Absolutt det verste besøket vi hadde på et spisested under vårt opphold i Mogan.
De rotet med bestillingen til både middag og dessert, var lite serviceinnstilt (måtte reise oss å stå mot kjøkkenet for å få tak på noen - selv om restauranten var så og si tom).

Jeg bestilte biff medium stekt og fikk et kjøttstykke som bare akkurat var lukket. Sendte det i retur og forklarte at biffen var alt for rå. Fikk samme kjøttstykke tilbake, fortsatt like rått og med kaldt tilbehør.

Min venninne ønsket en av dessertene, men uten krem, da presiserte hennes samboer at desserten hennes måtte være uten krem. Det endte da med at de fikk TO desserter. Servitøren mente vi måtte betale for begge, etter en diskusjon tok hun dessert nr 2 med seg og marsjerte avgårde. Så da at hun sto og snakket om vårt bord sammen med sine kolleger mens hun himlet med øynene.

Barnet mitt slo seg og begynte å gråte, jeg tok da med meg barnet litt utenfor restauranten for å trøste det uten å forstyrre de andre gjestene. Når jeg kom tilbake hadde servitørene vært å tatt maten min (som var så og si urørt).

Gikk sulten derfra og levnet ikke ei krone i tips.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, hegem0r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe de Mogan, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i Cafe de Mogan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.