Herlig ettermiddag som gikk over i kveld. God mat, fantastisk service og tilrettelegging. Vi kommer tilbake!
21–25 av 635 anmeldelser
Slett service ødela hele besøket. Kelneren (hun) virket totalt uinteressert, og oppførselen var tilnærmet uhøflig. Vi 4 følte oss ikke velkommen, og kelneren oppførte seg som om vi skulle være en stor plage. Kommer ALDRI tilbake til denne restauranten.
Vi spiste en utmerket lunsj i havna i Mogan. Maten var utmerket og servicen var meget god. Stedet anbefales. Har spist der tidligere år også, og mat og betjeningen har vært utmerket i flere år.
En koslig restaurant med hyggelig uteservering og dempet lys rett ved havnen. Det var dessverre det eneste som var bra.. Vi begge bestilte fiskeretter som var seigt og en fillet var innbakt med en reke innvendig. Grønnsakene var overkokt deluxe. Her har de lite glutenfri alternativer, brød var det de kunne servere.
Dessverre drar vi ikke tilbake hit.
Ypperlig beliggenhet, god service og et godt måltid. Er alltid tilbake hit i vårt årlige opphold i Puerto Mogan. Greie priser. Anbefales. Bestill bord så får du sitte i front og kjenne på en avslappet atmosfære.