Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj som gikk over i middag”
Anmeldelse av Cafe de Mogan

Cafe de Mogan
Vurdert som nr. 101 av 261 Restauranter i Mogan
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Herlig ettermiddag som gikk over i kveld. God mat, fantastisk service og tilrettelegging. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, toneg377
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (634)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 635 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018

Slett service ødela hele besøket. Kelneren (hun) virket totalt uinteressert, og oppførselen var tilnærmet uhøflig. Vi 4 følte oss ikke velkommen, og kelneren oppførte seg som om vi skulle være en stor plage. Kommer ALDRI tilbake til denne restauranten.

Dato for besøk: november 2018
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ingjerd R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. november 2018

Vi spiste en utmerket lunsj i havna i Mogan. Maten var utmerket og servicen var meget god. Stedet anbefales. Har spist der tidligere år også, og mat og betjeningen har vært utmerket i flere år.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tore Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

En koslig restaurant med hyggelig uteservering og dempet lys rett ved havnen. Det var dessverre det eneste som var bra.. Vi begge bestilte fiskeretter som var seigt og en fillet var innbakt med en reke innvendig. Grønnsakene var overkokt deluxe. Her har de lite glutenfri alternativer, brød var det de kunne servere.
Dessverre drar vi ikke tilbake hit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, CathrineBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Ypperlig beliggenhet, god service og et godt måltid. Er alltid tilbake hit i vårt årlige opphold i Puerto Mogan. Greie priser. Anbefales. Bestill bord så får du sitte i front og kjenne på en avslappet atmosfære.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 894lisbethf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe de Mogan, så også på

Puerto de Mogan, Mogan
Puerto de Mogan, Mogan
 

Har du vært i Cafe de Mogan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.