Veldig fin båttur. Vi så mange delfiner. Hyggelig guide som var flink på å forklare ting. Hun... les mer
Så fantastisk betjening og god serviceVi hadde fått feil informasjon fra annet selskap om avgangstiderDette selskapet tok oss imot og forklarte oss hvordan det er her. Vi er lykkelige for god hjelp og bistand i vår båtreise tilbake til argunigin
For en flott tur. Vi reiste ut på første båt som gikk om morgenen. Det var ikke så mye sjø, og solen skinte. Vi tok reisesyketablettter i tilfelle, siden vi hadde med tre barn på 9, 13 og 15 år. Vi så flere Hvaler, skilpadder, delfiner og barna så også flyvefisk. Guiden var flink til å fortelle litt om det vi hadde sett og kunne forvente å se. Det er nok lurt å ta med en genser eller jakke ombord og ta reisesyketabletter 1 time før man drar. Så kun ei lita jente som kastet opp
Båtene går i rute. Man kan sitte på "taket" og nyte utsikten. Man kan også gå helt nederst på båten for å se ned i havet. Tidligere var det servering ombord, men ikke nå lengre.
Buenas tardes. Creo que usted está confundido de compañía porque en la nuestra se continúa siriviendo a bordo, y esperamos seguirlo haciendo durante mucho tiempo.
Bra båter som bringer deg rundt til de mest populære stedene på Grand Canaria. Sitteplasser til alle. Båtene har toalett ombord. Det selges også drikke ombord.
Querido pasajero. Muchas gracias por su comentario. Nos alegramos mucho que haya disfrutado en nuestros barcos.¡¡¡¡
Koselig med en tur langs kysten, da man får se øya og strendene fra en annen side. Enkel bar ombord med litt øl og brus å få kjøpt. Holder rutetidene bra, men er ikke noe billig reisemåte. Men frisk luft og sol er det nok av.
(2stk reiser billigere med taxi fra Anfi til Puerto de Mogan)
Estimado cliente. Le agradezco muy sinceramente el tiempo que nos ha dedicado. Espero verle de nuevo a bordo en su próxima visita a Gran Canaria.
Un saludo
Behagelig måte å reise fra Puerto Rico til Mogan. Båten går fra Puerto Rico hver time, retur hver time fra Mogan, siste båten hjem går i 6 tia. 11 EUR TUR/RETUR Fredag er markedsdag i Mogen så da lønner det seg og ta ut tidlig.
Estimada Anne-Tone. Mil gracias por su comentario. Es muy agradable para nosotros saber que nuestro servicio es valorado positivamente.
Un cordial saludo.