Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 133
Hotels.comUSD 133
Orbitz.comUSD 133
TravelocityUSD 133
CheapTicketsUSD 133
Trip.comUSD 133
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 173)
Filtrer anmeldelser
2 173 resultater
Vurdering fra reisende
765
781
360
151
116
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
765
781
360
151
116
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 2 173 anmeldelser
Anmeldt 8. oktober 2018

Leilighetene var enkle men rene.Stor fin terasse.Men husk dette hotellet passer ikke for folk med bevegelses hemming.Det er ca 700 trappetrinn fra stranden opp til hotellet..Jeg gikk ned ca 3 kg på 14dg selv med rikelig inntak av mat og vin. Ble nektet av min bedre halv del og bruke taxi. Vi hadde halv pensjon som fungerte veldig bra.Gode priser på vin i restauranten.

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Jartho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you ever so much for such a wonderful review! I am delighted that all aspects of your Riosol experience were thoroughly enjoyed and that the food, location and view exceeded your expectations.
I do hope to welcome you back to the Riosol Hotel for more relaxation and enjoyment in the future.

Kind Regards,

Lorenzo Sentís
Community Manager
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Et flott leilighetskompleks med fine faseliteter.Vi hadde 2 roms standard leilighet med stor flott terrasse med solsenger, bord ,stoler og parasoll.Fantastisk utsikt og med sol fra morgen til kveld.Personale var hjelpsomme og blide,god service.Hadde leilighet høyt oppe med mulighet for utvendig heis ned til veien.Fin beplantning rundt område,og kort vei opp til restauranter og shopping.Litt langt ned til sentrum og stranden men koster ikke mye for taxi opp igjen.Hit drar vi igjen til vinteren,gav mersmak.Anbefales

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kristinbirgittej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you for such a great review - I am so pleased to hear your kind comments about our staff, views and facilities. Our staff always strive to go above and beyond to make our guests' stay as enjoyable as possible, so it is a pleasure to hear such kind words in your review. I will be sure to pass on your review for our staff to have a look at.
Thank you for recommending the Riosol Hotel and thank you so much for your kind, encouraging and reassuring review, it's so great for us all to hear when we're getting things 'right' for our guests. I do hope we will be able to welcome you back to the Riosol Hotel for many more years to come.

Kind Regards,

Lorenzo Sentís
Community Manager
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018

Vi var her en uke i februar og hadde leilighet med 1 soverom, standard. Her får du flott utsikt og oversikt over Puerto Rico. Vi fikk en stor og flott balkong med 2 stoler og bord samt 2 solsenger. Leiligheten var greit utstyrt med det meste av det du trenger, til og med TV med NRK1. Vi hadde halvpensjon og spiste for det meste ute. Frokostbuffen hadde det meste. Det samme med middagsbuffen. Denne hadde ulike tema for hver kveld og var veldig innholdsrik. Eneste vi savnet var mulighet for en kopp kaffi til desserten. Det vr vistnok ikke vanlig der og ikke mulig å få.
Som mange andre har nevnt er det mange trapper/bratt ned til stranden/sentrum. Men taxi er så billig at om en ikke orker gå opp igjen, så er det mulig.
Vi leide bil en dag, og da ordnet hotellet med et firma som kom med bil, gikk gjennom avtalen og det praktiske og kom å hentet bilen på hotellet etterpå. Fungerete veldig bra.
Hyggelig personale og greit opphold.

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Biunna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

I am so delighted that you enjoyed the stay in the Riosol Hotel so much, it's a lovely reward for our efforts to know that you all had a great stay!
We have shared your comments with all of the staff and we are all grateful that our service was up to the standards you expected. I do agree that our views are simply breathtaking and it's also fantastic to hear how much you enjoyed the food in our Restaurant.
Thank you so much for your kind, encouraging and reassuring review, it's so great for us all to hear when we're getting things 'right' for our guests. We can't wait to welcome you back to the Riosol Hotel.
Kind Regards,

Lorenzo Sentís
Community Manager
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018

Vi hadde leilighet på toppen av anlegget med velmøblert veranda. Nøt sol og sommer, svale kvelder og god mat og drikke i tre uker, og kunne gjerne vært lenger! Rio Sol har to voksenbassenger og eget barnebasseng. Utsikt over hele Puerto Rico og fantastisk havutsikt i tillegg. Bra restaurant, og hyggelig bar med lang åpningstid.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Ranveig Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

I'm delighted to hear that you enjoyed your stay and would like your stay in the Riosol Hotel to 'have been longer.'
We hope to welcome you again once our refurbishment is complete in July, so you can see the enhancements we are continually working on. Your kind words are a tangible reward for our efforts!
Kind Regards,

Lorenzo Sentís
Community Manager
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 7 voksne og 1 barn som deltok på canarisk buffet på Hotel Riosol. En overdådig og velsmakende og innholdsrik buffet. Kan anbefales. Utsikten fra restauranten var også flott med en solnedgang som prikken over i-en.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, karinevan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Director de Relaciones con Clientes på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2018
Google-oversetting

We thank our visitor and author of this review for the time dedicated to publish her opinion about the Riosol Hotel.
It is great to hear that the whole family enjoyed this experience with us. I have passed on the feedback to the kitchen and floor team and we would be delighted to have everyone in the group back soon.
Kind Regards,

Lorenzo Sentís
Community Manager
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser