Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 224
Hotels.comUSD 224
Trip.comUSD 224
StayForLong
eDreamsUSD 212
TravelocityUSD 224
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 174)
Filtrer anmeldelser
2 174 resultater
Vurdering fra reisende
765
781
360
152
116
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
765
781
360
152
116
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 2 174 anmeldelser
Anmeldt 20. desember 2018

Bodde i annekset, Monte Paraiso, eldre bygning, men greit, med godt renhold.Solrik morgen og fantastisk utsikt.Tok litt for lang tid ved innsjekk(nesten 1 time), og heisen utvendig gikk ikke Pia reparasjon.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Seaside26539825989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for letting us know your opinion about your stay in our sister complex: MontePariso Apartments. It is very important for us.
We are so pleased to hear you had a good time with us recently. I will be sure to pass on your kind comments in regards to the housekeeping to the teams involved. They will be most delighted.
It is good to know that in general you had a good stay in MonteParaiso Apartments but we are also thankful for your critical comments. We really hope to welcome you back very soon.

Kind Regards,
Hotel Riosol
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018

God service, fin leilighet m/ stor terrasse,nydeleg utsikt. Minus litt mykje trapper( heis var under oppussing) . Og det var ein del støy frå det arbeidet. Kaffetrakteren kunne nok vert ny,men ellers bra.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Wander45422493498
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Communiy Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

We are very thankful after reading your review about your stay at the Riosol Hotel.
Thank you for praising our service, apartments, terraces, and views.
We will be more than happy to receive you again with a big smile.
Looking forward to welcoming you soon.
Kind Regards,

Hotel Riosol
Riversun – Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Vi følte oss lurt, byggearbeidene var mye mer omfattende enn annonsert av Apollo. Fikk inntrykk av at dette ville fortsette i årevis. Ville valgt et annet hotell i nærheten hvor et er mulig å få fred.

Romtips: Hvis du får rom i nærheten av arbeid, må du huske ørepropper!
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, Stay52501224341
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Tilbake på Riosol for 5 gang. Flott leilighetshotell, denne gang med superior leilighet og halvpensjon. Stor terrasse med pergola. Rent og pent.Super service, god mat og flott underholdning på kveldene.Litt støy grunnet utbygging/oppgradering.Vi kommer snart igjen.

Romtips: Har prøvd både standard rom/leilighet - begge er å anbefalle. Gode solforhold.
Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Relax304883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Leilighetene var enkle men rene.Stor fin terasse.Men husk dette hotellet passer ikke for folk med bevegelses hemming.Det er ca 700 trappetrinn fra stranden opp til hotellet..Jeg gikk ned ca 3 kg på 14dg selv med rikelig inntak av mat og vin. Ble nektet av min bedre halv del og bruke taxi. Vi hadde halv pensjon som fungerte veldig bra.Gode priser på vin i restauranten.

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, Jartho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you ever so much for such a wonderful review! I am delighted that all aspects of your Riosol experience were thoroughly enjoyed and that the food, location and view exceeded your expectations.
I do hope to welcome you back to the Riosol Hotel for more relaxation and enjoyment in the future.

Kind Regards,

Lorenzo Sentís
Community Manager
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser