Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
12 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 132
Expedia.comUSD 132
TravelocityUSD 132
Orbitz.comUSD 132
CheapTicketsUSD 132
PricelineUSD 132
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 173)
Filtrer anmeldelser
2 173 resultater
Vurdering fra reisende
765
781
360
151
116
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
765
781
360
151
116
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 2 173 anmeldelser
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

De hadde ikke et fungerende internett. Det var et eget for resepsjonen, men ikke noe som fungerte ved basseng eller i leilighet. Klaget, men ingen reaksjon. Jeg var litt «uheldig» og fikk leilighet langt nede i komplekser. 187 trappetrinn opp til restaurant, pool-område, og heis som ikke var i funksjon. Dårlig til bens, velg noe annet. Trimrommet var en vits. Blir negativt dette, men faktabasert. Fin utsikt og middels mat

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Reidargk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your reviewing your recent stay with us at the Riosol Hotel. We really appreciate the time you took to leave us such an informative comment. Reviews like yours help us improve our establishment and customer service every day!
Firstly, we are very sorry that you did not have any internet connection in your Apartment. We were very sad to hear that you weren´t offered a relocation in another Apartment where the Wifi connection would have worked fine. This is not how we want our guests to feel when they stay at our establishment and we will be sure to check up with our Staff to ensure the procedures in case of wifi failure are clear and correct, we will work to ensure that this does not happen again!
We are sorry for not having fulfilled all your expectations. Our main goal is to ensure that each and every guest has a memorable stay with us so it is a pity that we did not meet your expectations this time. We are always at your disposal for any assistance you may need.

Kind Regards,
Hotel Riosol
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018

Vi hadde leilighet med møblert veranda. Det er en ren nytelse, med fantastisk utsikt over Puerto Rico og havet, og fjellene innover. Bassengområdet er delikat og frister til solbading og svømmeturer i bassenget. Ombyggingsarbeidet støyer litt på dagtid, men på kveldene og nettene er det stille og godt på dette anlegget. Kanskje litt vel enkel servering i bassengbaren, men greit nok. Kjøkkenet i leiligheten kunne med fordel vært bedre utstyrt. Det er jo kjempekoselig å sitte på egen veranda med god mat og noe godt i glasset.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Ranveig Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your wonderful 4 star review. I am so pleased to hear that you had such a great stay in the Riosol Hotel recently.
I'm delighted that most aspects of your stay were enjoyed, including our balconies and its breath-taking views. It's so great to hear when we do things right for our guests.
Thank you again for your review, I'm so pleased you had a very enjoyable stay in the Riosol Hotel.

Kind Regards,
Hotel Riosol
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018

Bodde i annekset, Monte Paraiso, eldre bygning, men greit, med godt renhold.Solrik morgen og fantastisk utsikt.Tok litt for lang tid ved innsjekk(nesten 1 time), og heisen utvendig gikk ikke Pia reparasjon.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Seaside26539825989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Community Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for letting us know your opinion about your stay in our sister complex: MontePariso Apartments. It is very important for us.
We are so pleased to hear you had a good time with us recently. I will be sure to pass on your kind comments in regards to the housekeeping to the teams involved. They will be most delighted.
It is good to know that in general you had a good stay in MonteParaiso Apartments but we are also thankful for your critical comments. We really hope to welcome you back very soon.

Kind Regards,
Hotel Riosol
Riversun-Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018

God service, fin leilighet m/ stor terrasse,nydeleg utsikt. Minus litt mykje trapper( heis var under oppussing) . Og det var ein del støy frå det arbeidet. Kaffetrakteren kunne nok vert ny,men ellers bra.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Wander45422493498
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Riversun-Hotels, Communiy Manager på Hotel Riosol, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

We are very thankful after reading your review about your stay at the Riosol Hotel.
Thank you for praising our service, apartments, terraces, and views.
We will be more than happy to receive you again with a big smile.
Looking forward to welcoming you soon.
Kind Regards,

Hotel Riosol
Riversun – Touristic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Vi følte oss lurt, byggearbeidene var mye mer omfattende enn annonsert av Apollo. Fikk inntrykk av at dette ville fortsette i årevis. Ville valgt et annet hotell i nærheten hvor et er mulig å få fred.

Romtips: Hvis du får rom i nærheten av arbeid, må du huske ørepropper!
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, Stay52501224341
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser