Flotte store terrasser, godt renhold (smilende og hyggelige renholdere), fine rom, wi-fi.
Vi brukte ikke bassengområdet. Enten var det overfylt (for lite for alle leilighetene) eller så ble vi fordrevet av svært høy musikk.
At tidsplanen for ferdigstillelse av ny heis mm ikke ville holde overrasket ikke når vi så fremgangen. Trappene bør ikke være problem for de fleste selv med leilighet nede. Fin trim egentlig :-) Eldre og uføre fikk transport til/fra leilighet og resepsjon.
Men busstransporten hotellet tilbyr til/fra Amadores og Puerto Rico var svært kritikkverdig. Det ble brukt en eldre, sliten og altfor liten minibuss. Den var oftest så overfylt at det ikke var forsvarlig, uansett standard for sikkerhet. Hvorfor oppegående folk kunne ta småbarn med skjønner vi ikke. Men vi så at flere nektet å bruke den. Selv tok vi den bare noen ganger, og gikk over til å gå eller ta taxi.
Det mest skuffende var hotellets reaksjon når gjester poengterte dette med bussen. Ingen selvkritikk eller reaksjon !!!! Takk for oss !!