1- Rommet var skittent ved innsjekk. Vi såg det var maur over alt. Vi kontaktet resepsjonen, og di sendte folk for å ordne. Løsningen var å drukne rommet i gift og lukke døren, for så å si det var good to go. Vi kom til ett nedgasset hotellrom, der istede for levende maur, var det døde maur over alt. Så det var ikkje vasket. Når vi ba om at di ordnet opp etter seg, så tok di en kattevask, men mye låg fortsatt igjen.
2- vask av hotellrom skjedde 1 gang iløp av ukem vi bodde der. Så skitt og boss samlet seg fort opp.
3- Kjøpte All Inclusive, som var totalt vekkastet penger. Maten var knapt etende, så vi spiste pasta til lunsj og middag daglig, siden di serverte samme rett hver eneste dag med minimale variasjoner.
4- Headsup så er doene på rommene så geniale at når du skyller ned så spruter den doinnholdet utover slik at det er veldig lite hyggelig å komme inn neste gang.
5- Di har vist nedbemannet, som en annen stamgjest forklarte så ble det dårligere og dårligere hvert år. Dette viste seg å stemme siden en ble fort stående lenge for å få servering hver gang, siden der sjeldent var folk å oppdrive noe.
6- Di offentlige toalettene har vist vært ute av drift i åresvis. Så det ene som fungerer, har ødelagt lås, skittent og dårlig..
7- heisen på hotellet er av steinalder tiden. Den bruker en mannsalder å komme opp og ned, og er av plast så ekstra hyggelig å stå inne i, i lengre tid når det er 40 grader ute.
8- Ofte bestilte vi drikke, som aldri ble servert
9- Måtte spør etter nye handkle gjentatte ganger, som aldri dukket opp.
Kan ikkje anbefale denne plassen