“Hold deg langt unna ”

El Gran Toro Restarant
Vurdert som nr. 105 av 278 Restauranter i Mogan
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

1: Det tok lang tid fra vi kom inn til vi fikk meny, også når vi var klare til å bestille så tok det lang tid.
2: vi bestilte pizza, pasta carbonara,snitzel og indrefilet. Det tok 45 min før maten kom
3: pizza var "gummi" aktig, indrefilet var kokt og ikke stekt. Snitzel var mye stekt og pommes som ble servert til indrefilet og snitzel, var for lite stekt.
4: pris på dette var 63 € og langt unna det det burde vært.
5: magen buldrer.

Om du vil ha dårlig matopplevelse med god tid, så er dette stedet for deg.
1 kokk og 1 servitør på jobb.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Terje b

Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Forferdelig …
Først rå kald biff dekket med rougefåroste saus.
Etter retur en over kokt ikkje steikt biff .
Etter enda en retur klarte di å true med politi hvis eg ikke betalte. Venter enda på politi.
Må presisere det er ny eier uten noen innsikt på service eller mat.
Kjekke kelnere men eier og kokk er ELENDIG ikke å anbefale

Dato for besøk: juni 2022
Takk, FarAway155892
Anmeldt 24. mars 2022

God mat flink kokk, men sen servering. Flink til å lage biff og hyggelig atmosfære var innom flere ganger.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 269pera
Anmeldt 19. februar 2022 via mobile enheter

Var å spiste flere kvelder på denne restauranten, hyggelig serviceminded personell og smakfull gode retter å få. Så vi anbefaler gjerne dette spisested i playa del cura.

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, Kjellemann_12
Anmeldt 19. februar 2022 via mobile enheter

Hyggelig betjening, veldig bra service. God mat og fantastisk kjøtt. Variert meny, også barnemenyen. Restauranten har fin utsikt.

Dato for besøk: februar 2022
2  Takk, RoesslandL

Reisende som så på El Gran Toro Restarant, så også på

Har du vært i El Gran Toro Restarant? Del dine erfaringer!