Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Bjørg B
Anmeldelse av Diar Lemdina
5,0 av 5 boblerAnmeldt 1. apr. 2024
Dato for oppholdet: april 2024
Medina Hotels, General ManagerDiar Lemdina, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. apr. 2024
Dear Guest,

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that you had a nice experience at our cozy hotel. It's wonderful that you had a very good stay and enjoyed the nice team working here. We're glad you liked the good food and drink, as well as the relaxing and fun atmosphere around the nice pool areas. It's great that you found our rooms spacious and enjoyed the surrounding areas with lots of things to do. We're pleased to hear that you felt safe and appreciated the good service. Thank you for your kind words about our garden areas.

We hope to welcome you back for another enjoyable stay soon!

Best regards,
    kr 367
0.4 km fra Diar Lemdina
Se flere hoteller i Yasmine Hammamet
Anmeldt 27. mars 2024

Engasjert team som er med på å lage stemning på hotellet for både unge og de litt eldre. De har mye musikk og de i resepsjonen er hyggelige og imøtekommende. Beliggenheten er bra og masse gøyale butikker i nærheten med fine mennesker tilstede

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, ariana s
Medina Hotels, General Manager på Diar Lemdina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2024

Dear Ariana,

Thank you for your feedback! We're delighted to hear that you enjoyed your holiday at our hotel. We're glad our committed team helped create a lively atmosphere for both young and older guests, with plenty of music and entertainment. It's great to know that you found our reception team nice and welcoming. We're pleased you liked the location, with fun shops nearby and friendly people around.

We hope to welcome you back for another enjoyable stay soon!

Best regards,

Anmeldt 10. mars 2024

Jeg kommer alene, og jeg føler at dette er mit hjem, og personalet er min familie. Alle er så vennlige, og hjelpsome. Det startet med underholdning. Helt fantastisk opplevelse. Det er forskjellige show hver kveld. Personalet virkelig anstrenger seg på sit beste for å gjøre de gjestene of hotell diar lemdina. Spesielle rekomend to Lala lilo Mario Luka zigy Dino and the dj zizo, fra the Entertaintment teamet, som var flinke to spre glede og lykke. Maten, bar, svømming pool, recepsjonen, romservice restorant og servitørene, alt eri beste lag.

Dato for oppholdet: mars 2024
Reisetype: Reiste alene
Takk, Anjela H
Medina Hotels, General Manager på Diar Lemdina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2024

Dear Anjela,

Thank you for your glowing review! We're thrilled to hear that you had the best holiday and felt right at home with us. It's wonderful to know that our staff made you feel like family and that you enjoyed the entertainment, shows, and facilities. We'll be sure to pass on your special recommendation to Lala, Lilo, Mario, Luka, Zigy, Dino, and DJ Zizo. We look forward to welcoming you back home again soon!

Warm regards,

Et Tripadvisor-medlem
Anmeldt 13. desember 2014

Moderne og pent hotell med meget god beliggenhet.
Alt i alt et godt opphold. Frokosten får ikke full score, som følge av at det ikke er mulig å plukke bacon etter eget ønske, da baconet er festet til speilegg. (I likhet med andre Scandic)

Dato for oppholdet: desember 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hotell.no
Takk, Et Tripadvisor-medlem
TURKI Z, Responsable commercial på Diar Lemdina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2014

Dear valued guest,

Thank you for sharing your pleasant review on TripAdvisor for the night spent in “Diar Lemdina Hotel”. We highly value your feedback and will work to improve and create an even better experience. We look forward to the pleasure of welcoming you back again at our hotel for another great and longer experience to show you the Tunisian hospitality we love offering to our clients.
Meanwhile you may follow our hotel on “medina mediterranea” facebook.
Warm Regards
Online Reputation Management
Turki Zahia

Anmeldt 20. oktober 2013

Ble møtt av hyggelig resepsjonister. Rask og god service. Rom i 5.etg. Utsikten fra vinduet var ikke noeå skryte av, men rommet var helt greit. Savnet kjøleskap. Fint og rent bad og behagelig seng. Sov godt hele natten. Utmerket frokost med rikelig utvalg av varm og kald mat. Småkoselig frokostsal.
Spiste middag i restauranten i 1.etg lørdag kveld, men ble ikke videre imponert. Lenge å vente på middagen, kald trekk fra dørene hver gang noen gikk ut og inn samme hvor vi satte oss i lokalet. Måtte derfor sitte med ytterjakke og skjerf under hele måltidet. Ble ikke vist noe oppmerksomhet av personalet under og etter måltidet, ingen kom og spurte om vi ville ha dessert eller annet. Maten var imidlertid god, om dog enkel. Savnet litt grønnsaker eetc. (bestilte lammeskank, -og vegetarrett til min gjest). Fikk endelig betalt, dette fristet ikke til gjentagelse.
Ellers kommer jeg til å bestille rom på dette hotellet flere ganger. Kan anbefales! Det var bare middagssalen og personalet der som skuffet.

Dato for oppholdet: oktober 2013
  • Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hotell.no
Takk, Wenche5300000
Anmeldt 26. august 2010

Vi besøkte hotellet for andre gang på tre år nå, og det er vi glad for! Vi hadde en fantastisk ferieopplevelse sist (aug 2007), og en enda bedre nå i aug 2010.
Servicen på Diar Lemdina er enestående, av ypperste klasse! Alle ansatte; resepsjonister, stuepiker, kelnere, badevakter, sikkerhetsvakter og animation team (underholdning, miniclub og minidisco) etc er genuint opptatte av å gi gjestene et flott opphold. Servicen ytes på en måte som oppleves hjertelig og oppriktig. Man føler seg svært godt ivaretatt, også med barn - og det selv om et av barna hadde spesielle behov (autist).
Vi kjøpte All Inclusive på hotellet ved ankomst (60 TD = ca NOK 250,- pr døgn for voksne, barn til 12 år 1/2 pris), og dette sparte vi svært mye penger på. Maten er førsteklasses og vi har aldri opplevd sykdom pga mat her. All Inclusive inkluderer utrolig mye ekstra, bl.a. fri inngang på Cartage Land (fornøyelsespark rett ved hotellet) så mye man vil hele oppholdet, samt masse annet i tillegg!
Leilighetene er svært delikate, romslige og praktiske, og det er to bad m/ toalett i 3-roms leilighetene. Videre har hotellet i tillegg til utendørsbassengene (2 store og 3 barnebasseng) også innendørsbasseng, tyrkisk bad (1 gratis pr. All Inclusive), div. massasje og treningsrom. Medinaen ligger lett tilgjengelig midt i hotellområdet, samt flere små restauranter og isbarer av høy kvalitet. Yasmine Hammamet er svært behagelig å være turist i, hotellet ligger en liten spasertur fra stranden som har en egen del forbeholdt hotellets gjester. Langs strandpromenaden er det masse små og store butikker med både "golden price" og "fixed price", samt et større og moderne kjøpesenter m/ både klær og souvenirer.
Vår beste opplevelse må være Animation teamet som var kommet på plass siden sist. De sto for miniclub, minidisco samt all underholdning på hotellet både dag og kveld. En gjeng m/ unike mennesker som showet for små og store sent og tidlig, alltid blide og morsomme, og svært dyktige underholdere. De tilbød daglige aktiviteter ved bassengene (vannpolo, vannaerobics, danseshow og dansekurs, dart og div. leker, samt egne baner for bueskyting og bocchia) og på stranden (strandvolleyball og vannaerobics). Miniclub er aktivitetstilbud på dagtid for barn opp til 12 år der de blir tatt svært godt vare på. Minidisco er også for barna, men på kveldstid. Der lærer de masse artige sanger og danser, får masse nye venner og lærer endog noen strofer på all verdens språk. Ungene elsket det! Etter minidisco var det underholdende show for resten av familien, med selvironi og humoristiske innslag som fokus, samt noen forrykende danseshow.
Vi hadde ingen dårlige opplevelser, men hvis vi skal trekke frem et forbedringspotensiale må det være sengene, de er en del hardere enn det vi er vant til, og kan være litt ubehagelige hvis dette er viktig. Liggekomfort er jo individuelt.

Dato for oppholdet: august 2010
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Apollo
Takk, Charlotte B