Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 868)
Filtrer anmeldelser
2 868 resultater
Vurdering fra reisende
2 194
513
114
30
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 194
513
114
30
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 868 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Flotte rom med gode senger.Reint og fint.
God frokostbuffe med hyggelig betjening.
Veldig god service.
Kult design inne og ute. Bra utgangspunkt til øyhopping i Ko samui. Tre minutter til fisherman’s village.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mariann V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2017 via mobile enheter

Hansar Samui er et moderne, idyllisk beliggende hotell med alle fasiliteter. Vi opplevde en romantisk 6 retters middag på stranden med utmerket service. En nydelig thaimassasje i spaet og hadde hver dag koselige samtaler og meget god oppvartning av mennene i strandbaren. Mener en av dem hadde kallenavn Dome, en meget serviceinnstilt ung mann. Hadde bare gode opplevelser med alle vi møtte, det må være en god plass å jobbe. Frokosten var også en fin opplevelse.Etter 4 dager valgte vi å reise til et nytt hotell på andre siden av øya, det var fint, men Hansar var bare best. Neste gang blir vi værende på Hansar, nær den lille koselige fiskerlandsbyen.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, audbloddervikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2016 via mobile enheter

Her er det alltid godt å komme tilbake, servicen, rommene , frokosten og følelsen av et 5 stjerners hotell er alltid like bra
Hotellet ligger perfekt til i fishermanns village, dit rusler du på 1 minutt,langs en gågate , noe ikke hotellene lengre borte har.
Servisen er topp av smilende betjening både v innkjekk, restaurant og v poolen!
Rommene er smakfullt innredet m en fantastisk balkong alle m sjø utsikt. Anbefaler rom i 2 eller 3 etg, da disse føles litt lysere og mindre mygg på balkong . Xl rommene er bare amazing ... Herlige myke senger, fantastisk sengetøy, badekar m badesalt store terasser m sofa og gyngestol !
Frokosten beste vi noen gang har fått!! Her kan du velge fra meny de deiligste retter itilleg finnes en buffet m mange gode fristelser, tilogmed deilig grovt brød .
Nydelige omgivelser å starte dagen på
Bassenget er stort, friskt m en nydelig utsikt over sjøen . Du blir servert kaldt vann igjennom hele dagen, fantastisk
Her er det virkelig godt å ha ferie
Eneste som er greit å vite er at stranden langs fishermanns village er ikke så fin som chaweng . Her er grumsete bunn og grovkornet sand !! Skal du nyte sjøen bør du ta en taxi til chaweng, men desto finere er her på kveldstid ! Mange fine gode restauranter og mye koseligere og roligere en chaweng ! Nyt et opphold her, du vil ikke angre

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, sivtrude70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2016 via mobile enheter

Hansar Samui er virkelig en fin plass å tilbringe bryllupsreisen. Etter 5 netter i Bangkok med mye styr og bråk, og ikke minst dårlig luft var dette som å komme til himmelen. Vi hadde rom helt ned mot stranden med fantastisk utsikt fra terrassen. Her var det himmelsk å lese bok, mens man så på solnedgangen i det fjerne. Rommet var av typen beachfront ett eller annet, det er en høyere pris, men anbefaler dette rommet, da man ligger mer sjermet uten innsyn, men be om 2. etasje! Alle de andre rommene ligger inn mot bassengområdet. De som jobber på hotellet er veldig serviceinnstilt og man føler man blir veldig godt ivaretatt! De kommer med iskalde vannglass hele dagen for at du skal orke den høye varmen. Vi ble også anbefalt en dagstur med snorkling og kajakk i Angthong Marine Park, dette var virkelig en fin tur vi kommer til å huske lenge.

Restauranten har sikkert den beste maten i hele Bophut, og spaet er kanskje av de bedre på hele Koh Samui. Men du får massasje på noen av stedene inne i Fishermanns Village, som også er OK, til en 1/5 av prisen!

Vi var veldig fornøyd med hotellet, det er virkelig en plass man kan føle luksusen av å være på bryllupsreise!

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tom Erik R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hansar Samui R, Assistant Hotel Manager på Hansar Samui Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2016
Google-oversetting

Dear Tom Erik R,

Thank you very much for taking the time to review Hansar Samui. We are delighted to read that you enjoyed your wonderful honeymoon with us. Our Beachfront room is the most luxurious at Hansar Samui, with 67 sqm. including to the deluxe amenities and furnishings of Beach Front room.

Hansar's top priority is to provide the best service and to make our guest experience an unforgettable time with us. We are also glad to read that you enjoyed our Restaurant, we have one of the best Chef in the World who used to cook for Queens and Kings.

We are looking forward to welcome you back at Hansar Samui in another property of our group.

Best regards,

Jean-Francois Moracchini
Assistant Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2015

Et nydelig hotel med et fantastisk personalet som igjen gjorde vår ferie uforglemmelig. Vi ble ønsket velkommen tilbake etter ett år. Servicen de gir, er helt utrolig. Dom, Pang og Aon gjør dagen på solsengen fullkommen. Deres service innstilling og morsomme kommentarer skal man lete lenge etter. Noi, du er et herlig menneske, du sprer om deg med ditt smil og glede, og ikke minst service på et svært høyt nivå.

Romtips: Alle rom har havutsikt.
Dato for oppholdet: februar 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Gyri G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser