Vi hadde en super ferie på Bo Phut resort og spa som ligger på stranden. Nydelige omgivelser, deilig mat og svært høyt nivå på service fra personalet gjorde det lett å nyte 14 dager her. En vakker SPA avdeling med ulik massasje som riktignok koster mer enn på gaten/stranden, men fortsatt rimelig pris. Vi synes ekstra sengens madrass var for hard og fikk raskt et ekstra underlag da vi ba om det. Vi reiste som en familie på fire, med to barn på 14 og 16 år og hadde forventet to soverom, da vi oppgradert rommet, men måtte sove alle fire i et rom. Rommet var stort og romslig så det var uten problemer for oss, men greit å være oppmerksom på. Delikat stort badet med dusj både inne og utendørs (som vi likte svært godt), badekar og badet inkluderte også egen lite rom med garderoben. Med eget nydelig basseng rett utfor badet, to solsenger og stoler med bord slappet vi av på ettermiddagen i eget selskap etter en lange dager ved hotellets basseng, båttur eller annet. Bo Phut passet oss bedre enn den travle Chaweng området hvor det er mer mennesker og mas. Personalet på hotellets to restauranter var veldig hyggelige og mat svært god. Samtidig varierte vi noen dager med å kjøpe enkel lunsj på stranden av en lokal mann og dame som komme med kano. Nydelig og ekte thai-mat! Vi ruslet flere kvelder inn til Fishermans Village...Vi hadde en super ferie på Bo Phut resort og spa som ligger på stranden. Nydelige omgivelser, deilig mat og svært høyt nivå på service fra personalet gjorde det lett å nyte 14 dager her. En vakker SPA avdeling med ulik massasje som riktignok koster mer enn på gaten/stranden, men fortsatt rimelig pris. Vi synes ekstra sengens madrass var for hard og fikk raskt et ekstra underlag da vi ba om det. Vi reiste som en familie på fire, med to barn på 14 og 16 år og hadde forventet to soverom, da vi oppgradert rommet, men måtte sove alle fire i et rom. Rommet var stort og romslig så det var uten problemer for oss, men greit å være oppmerksom på. Delikat stort badet med dusj både inne og utendørs (som vi likte svært godt), badekar og badet inkluderte også egen lite rom med garderoben. Med eget nydelig basseng rett utfor badet, to solsenger og stoler med bord slappet vi av på ettermiddagen i eget selskap etter en lange dager ved hotellets basseng, båttur eller annet. Bo Phut passet oss bedre enn den travle Chaweng området hvor det er mer mennesker og mas. Personalet på hotellets to restauranter var veldig hyggelige og mat svært god. Samtidig varierte vi noen dager med å kjøpe enkel lunsj på stranden av en lokal mann og dame som komme med kano. Nydelig og ekte thai-mat! Vi ruslet flere kvelder inn til Fishermans Village for å spise middag, hvor vi kunne velge mellom restauranter med mat fra ulike verdensdeler. Mer
Vis mindre