Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 301)
Filtrer anmeldelser
2 301 resultater
Vurdering fra reisende
1 339
705
189
49
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 339
705
189
49
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 2 301 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2016 via mobile enheter

Bodde 4 netter i Pool Villa som virkelig er et must! Egen liten hage/bakgård med mini pool. Rommet hadde god størrelse med velfungerende AC. Rommet luktet herlig og vi fikk 4 vannflasker daglig.

Resorten er stor med flott strand- og bassengområde. Restaurant på stranden hadde OK mat, men var ganske dyr. Prøvde ikke spa, prisene var omtrent som hjemme. Vennlige og serviceminded hotellansatte. Gåavstand til Fishermans Village. Kjøreavstand til liv og røre i Chaweng.

Det som trekker ned oppholdet er at rommet manglet helspeil og sminkespeil (for mørkt), dusjen var fastmontert i veggen (kvinnelige utfordringer), gulvene ble ikke vasket grundig (muligens kun kosting - sølte solkrem som ble smurt utover), frokostområdet er altfor varmt (åpent rom).

Alt i alt kunne vi gjerne bodd på Bandara en uke til!

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Solungen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gie K, Events Manager på Bandara Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2016
Google-oversetting

Dear Solungen,

On Behalf of our entire team we would like to thank you for sharing your experience of your recent holiday with us at Bandara Resort & Spa Samui by posting your review here on TripAdvisor.

We are delighted to read that you enjoy our hotel, facilities and services offered. And that you’re recent stay meet & exceed your expectation. I am very glad that we are part of this amazing journey.

Thank you for staying with us during your recent travels to Samui. We look forward to welcoming you back again here at Bandara Resort & Spa Samui.

With Kind Regards,
Evangeline A. Raquel
Events Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2016

Vi bodde 2 dager på dette hotellet som avslutning på våre tre uker i Thailand.
Det var helt klart høydepunktet hva gjelder hoteller vi har bodd på. Alt var bra her; rom, service, frokost, basseng og strand. Det ligger en kort gåtur unna Fisherman Village som er et flott shoppingområde med kveldsmarked flere ganger i uken.
Vi bodde her med våre 2 barn på 7 og 10 år. Sen utsjekk var ikke noe problem. Vi hadde det helt topp alle sammen og kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 249olepetters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gie K, Events Manager på Bandara Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2016
Google-oversetting

Dear Ole Petter S,

We would like to thank you very much for having taken the time to post your review here on TripAdvisor and share your great experience with us and all other readers. We are delighted to hear that you had a wonderful time and really enjoyed staying with us at Bandara Resort & Spa, Samui.

As always we are delighted when we make such a wonderful impact, and I am thrilled to hear that your stay was up to your expectation. Our team is personally dedicated by giving each and every guest a wonderful memory of Koh Samui and I am pleased that we have succeeded in this regard.

Thank you for staying with us during your recent travels to Samui. We look forward to welcoming you back again here at Bandara Resort & Spa Samui.

With Kind Regards,
Evangeline A. Raquel
Events Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2016 via mobile enheter

Var her et par uker februar 2016 og var kjempe fornøyd. Hotellet ligger bare en tre, fire steinkast fra Fishermans Village, som er der det fleste restaurantene i Bo Put ligger.

Servicen er ypperlig. Effektive og smilende betjening hvor enn du henvender deg.

Lite tips: oppgrader til Pool Villa! Vi gjorde det og angret ikke et sekund.

Dato for oppholdet: februar 2016
Takk, GrubleNor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gie K, Events Manager på Bandara Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2016
Google-oversetting

Dear GrubleNor,

On behalf of our entire team I would like to thank you very much for having taken the time to post a review here on TriAdvisor.

We are delighted to see that you had been able to relax & enjoy the hotel & facilities, and its location. Your praises will be shared with our team and I am very confident this will be another motivation for all of us to continue to be committed to achieve the highest satisfaction. It is truly a pleasure to read feedback such as yours and that of various ways in which we were able to exceed your expectations.

We would hope to have another opportunity to welcome you back for another pure Asian Experience at Bandara Resort & Spa, Samui.

With Best Regards,
Evangeline A. Raquel
Events Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2015

Vi bodde i september/oktober og var en familie på 5 og valgte 2 rom. Rommene våre vari første etasje med twin beds og med terrasse. Var lite insekter som kom inn fra veien, bare mygg. Man bør kanskje ta med seg myggmiddel hvis man er plaget av allergi. Rommene var romslige nok for en familie med 1 barn og en bestemor på eget rom. Frokost buffe har et godt utvalg og her finner hele familien noe å spise. Lunsj og middagen var nok ikke mer enn ok. Vi valgte å spise inne på restaurantene inne på Fishermans village som er max. 10 gange på stranda. Ikke spis den norske Laksen da den er harsk og smaker gammel. Der burde enten kjøkkenet bytte leverandør eller slutte å selge laks for den er virkelig dårlig reklame for Norsk Laks... Bassengene er fine , men vi liker best å bade i havet og det kan være et problem med Jelly Fish i Oktober. Da vi var der døde en på Lamai stranda, men Bophut stranda er ikke så berørt av Jelly Fisk og skal være tryggere. Alt i alt vil vi anbefale dette hotelllet da de ansatte er veldig hjelpsomme og blide, kan virke som at ledelsen tar godt vare på sine ansatte :)

Romtips: Velg med twin bed hvis du ønsker å spasere rett ut og i hagen og rommene er større enn de med King size , passert best for par.
Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Siv K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gie K, Events Manager på Bandara Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2017
Google-oversetting

Dear Siv K,

Thank you once again for making Bandara Resort & Spa, Samui your preferred choice. On behalf of the entire team, we look forward to welcoming you back and to deliver another pure Bandara Asian experience.

With Best Regards,
Evangeline A. Raquel
Events Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2015

Vi bodde på dette hotellet i 10 dager i Mars 2015. Vi hadde et Deluxe rom med utsikt til bassenget. Rommet hadde en grei størrelse, mens skapet var i det minste laget. Frokost på hotellet hadde et bra utvalg, med varme og kalde retter. Vi spiste noen ganger lunsj på restauranten de første dagene, som var veldig bra. Men etter vi oppdaget strandselgerne som laget fersk papayasalat og vårrull, var vi solgt. Dette var bare kjempegodt, og vi gledet oss hver dag til lunsjen, og holdt utkikk etter "kokken vår".

Personalet var veldig hyggelig og oppmerksom. Prisene i baren var ganske stive, så vi trakk heller inn til Fishemans Village for middag og en drink etterpå. Der er det mange trivelige restauranter, og bare en kort spasertur unna.

Vi var på stranden hele dagen, og nøt late dager med sol og varme. Alltid ledige solsenger, og i tillegg var det mange saco-sekker som en kunne ligge på i sanden. Sanden er ganske grovkornet, men det var ikke noe problem.

Det er mange selgere på stranden, og vi kjøpte en del av dem. De kan være nokså pågående, men tar et nei for et nei. Siden vi hadde kjøpt en del de første dagene, var ikke selgerne like pågående, men bare vinket og smilte, bukket og takket når de gikk forbi oss.

Spa og massasje var ganske dyrt på hotellet, så vi gikk nedover stranden for massasje til en mye rimeligere pris.

Romtips: Velg et Deluxe rom eller villa med eget basseng
Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Siw L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gie K, Sales Executive på Bandara Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2015
Google-oversetting

Dear SiwL,

On behalf of our entire team I would like to thank you very much for having taken the time and posting such a great review here on Tripadvisor.

We are delighted that you & found Bandara Resort & Spa Samui a "nice hotel in a great location". And that you enjoyed our hotel amenities, facilities and especially our service. It is a pleasure to read feedback such as yours and I am delighted to read of the various ways in which we were able to exceed your expectations.

Thank you once again for making Bandara Resort & Spa, Samui your preferred choice. On behalf of the entire team, we look forward to welcoming you back and to deliver another pure Bandara Asian experience.

With Best Regards,
Evangeline A. Raquel
Sales Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser