Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skikkelig god mat.”
Anmeldelse av The Shack Bar And Grill

The Shack Bar And Grill
Vurdert som nr. 22 av 747 Restauranter i Bophut
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Store grupper
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi har spist her ved flere anledninger og maten er alltid av topp kvalitet. De har godt utvalg av viner som passer maten. Hyggelig eier og servitører. Perfekt sted når du vil ha en skikkelig biff og er litt lei Thaimat.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 194terjew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (695)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 695 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med god mat. Vi voksne spiste hamburger og barna spiste biff. Amerikansk gla’rock på anlegget og herlig grillukt i lokalet. God service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 833carls
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Steve O, Manager på The Shack Bar And Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2018
Google-oversetting

Hi Carl,

Thanks for sharing your time with us here at The Shack and of course, thanks for your great review.
Our 250g All American burgers always go down well and our famous high quality steaks are second to none.
Thanks again for your time and we hope to welcome you and your family back to The Shack again in the future.
Best regards, Steve, Johan and all of The Shack team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god biff og burgere og veldig hyggelig personale. God stemning. Anbefales på det sterkeste!!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, camillahaugseths
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Steve O, Manager på The Shack Bar And Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2018
Google-oversetting

Hi Camilla,

Thanks for sharing your time with us at The Shack and thanks for your great review.

We are proud to serve only the highest grade of beef and seafood at The Shack and our 250g American burgers are always popular.

Thanks for adding to the atmosphere and we hope we can welcome you back to The Shack again in the future.

Best regards, Steve, Johan and all of The Shack team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Vi var 3 voksne og 2 barn som spiste her. Vi bestilte indrefilet,burger og taco. Maten var veldig god og hvis du skal spise biff et sted på øya så er dette stedet for fantastisk biff. Taco og burger var også noe av det bedre. Hyggelig betjening og god mat. Alt i alt en minneverdig kveld. Verdt å merke seg er at restauranten bruker ferske,fine råvarer så de ligger i øvre del med tanke på pris, men kvaliteten på maten du får er verdt hver Bhat

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 443odds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2017 via mobile enheter

Fantastisk god service. Vi kommer tilbake hit hver gang vi er på Samui. Anbefaler også kjøttrettene di har. Veldig bra å kombinere med en gåtur i koselige Fishermans village.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, 746lailab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Shack Bar And Grill, så også på

 

Har du vært i The Shack Bar And Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din