Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott strand!

Nydelig og klart vann, fin sandbund. Anbefales på det sterkeste! Ok restauranter omkranser stranda... les mer

Anmeldt 26. august 2019
lisb753
,
Oslo, Norge
Sandstrand

Veldig fint her! Har solsenger men går også an å ligge på piknikkteppe og håndkle. Tavernaer og... les mer

Anmeldt 4. august 2019
30_ysteinb
,
Haugesund, Norge
via mobile enheter
Les alle 600 anmeldelsene
  
Anmeldelser (600)
Filtrer anmeldelser
600 resultater
Vurdering fra reisende
370
171
49
4
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
370
171
49
4
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 600 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Krystallklart vann. Fin sandbunn og veldig rent. Spisesteder og minimarkeder i nærheten av stranda. Flere strender å velge imellom etter som hvor vinden kommer i fra.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 986vegarde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Lefkos er et lite sted helt uten natteliv og nesten uten biltrafikk. Veldig koselig for familier og voksne. Fine strender, svært korte avstander mellom spisesteder med nydelig mat og ulike strender. Fin sandstrand!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 413hildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2017

Kan anbefale Lefkos på det sterkeste. Stille og rolig, fantastiske strender. Har vært der i 8 år nå, i slutten av September. Mange rolige fine restauranter. Holder en knapp på Three Dolphins, en familie drevet restaurant med hotellrom. Kjempe service og hjemmelaget god mat. Der må dere bare spise middag. Det er stille over alt kl.24.00. Vil man leie moped eller bil så leier man det hos Nikos, Lefkos Rent A Car. Øya er så liten og veiene er få så der er ikke vanskelig å reise rundt på egen hånd

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, karpathos2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017

Her er det fredelig, stille og idyllisk - fantastisk vakkert. Virkelig et drømmested for å bade og nyte livet. Strendene er flotte, med litt enkle og greie solstoler til leie, det er litt dårlig med toalettfasiliteter, det må benyttes på en av cafeene. Dete r mange hyggelige, lokale spisesteder med typisk og deilig gresk mat. Det er et stykke å kjøre hit, om du f.eks. bor i Pigadia, men det er verdt å ta turen emd leiebil en dag. Bussen er nok temmelig kjip å kjøre med, tar laaang tidl, og det er kanskje ligg vel langt med en treg, liten scooter, men det kommer jo an på hva man liker Jeg har alltid kjørt bil hit fra Pigadia, oppover fra flyplass-siden, synes det er det greieste - og tar i underkant av en time. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, vangen56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Vi dro hit på dagstur. Superflott strand med et utrolig klart vann og ren og fin sand. En av de bedre i Hellas.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, 595cathrinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser