Bodde her 4 netter, avslutningen på 2 herlige uker på Mauritius. Ny renovert åpnet 1 november. Fikk hotellrom ut mot havet. Flott utsikt mot revetmellom et par palmer. Den beste sengen du kan tenke deg. Ikke tv, men hvem reiser få ferie for å se tv? Har Internett radio. Du velger selv din favoritt kanal, om den er lokal eller fra ditt hjemsted. Der er vannflasker av metall som en kan få fylt på en av de 3 barene. Med eller uten gass eller smak. Konseptet er basert på lokale produkter/leverandører, plast i alle former er luket bort så langt det lar seg gjøre. Herlig spa avdeling, med flinke masører. Frokosten er a la carte. Store porsjoner, velsmakende og godt. Eget bakeri med et utrolig utvalg av brød og bakevarer. Hyggelig betjening. Lunch/middag flott og smakfulle retter, men igjen store porsjoner. Prisen på maten er rimelig. Sjekk ut app "salt of palmar" her er meny, aktiviteter, ++. Eget båthus med masse leketøy. Reiser på snorkletur hver dag kl 11.(har et sted hvor det er flotte koraller og masse fargerike fisker) Får utdelt maske svømmeføtter og snorkel. Virkelig verdt å få med seg.
Flott plass, gjennomført veldig bra hotel. Er det beste jeg har bodd på noen gang. (har reist mye). Her blir eg godt tatt vare på. Er det ulikheter for all inclusive, er det godt valg. Kommer gjerne tilbake en gang.