En super opplevelse i en flott hage med en eksentrisk eier og vert. Absolutt å anbefale når man besøker Barbados.
Turen vår til Hunte's Gardens var perfekt. Anbefales på det sterkeste. Det er en utrolig vakker jungel hage som føles ganske surrealistisk. Vi var det i ca to timer og satt rundt omkring og slappet av i naturen omgitt av flotte blomster og palmer. Etterpå gikk vi opp til huset og smakte på rom punchen og hjemmelaget gulrotkake.
Magisk og sjarmende atmosfære, eksotiske blomster, fantastiske farger! Det var virkelig en flott opplevelse. Hagen er verdt et besøk, det er utrolig inspirerende stedet. Anthony er utmerket vert! Hagen er laget med kjærlighet og ligner paradise med masse vakkre detaljer, nydelige planter, kollibri fugler som gjør dette stedet helt spesielt! Utrolig vakkert! Anbefales!
Hunte's Gardens er virkelig verdt en tur. Her kommer du inn i en oase der tiden stopper opp og roen trekker inn i kroppen. Luften er varm og fuktig, men samtidig avkjølende og det er merkelig lett å puste. Vår interesse for hage er vel som en middels nordmann, men om vi traff selveste Mr. Hunt (som garantert dukker opp der du minst skulle ane det) og vi opplevde å lære alt vi trengte om regnskogen og plantene der gjennom hans åpne væremåte og engasjerende fortellinger. Ekstra krydder på besøket var å plutselig få nærkontakt med en liten kollibri - Du vet en sånn vi nordmenn kun ser på julaften i Disney-tegnefilmene.