Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Anbefalles

Vi var på halvdagsturen. Jeg har ridd endel tidligere o kjæresten har ridd et par ganger. Hestene... les mer

Anmeldt 7. august 2021
738mariab
,
Bergen, Hordaland, Norway
Riding og lunsj

Fantastisk opplevelse for hele familien (barn 9 og 12 år)! Nydelige omgivelser, proft opplegg for... les mer

Anmeldt 27. juni 2021
havardbrenno
,
Henningsvær, Norge
via mobile enheter
Les alle 86 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gimsøya
fra USD 270,60
Mer informasjon
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
56
15
5
8
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
56
15
5
8
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 86 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020

Vi var på heldagstur idag. Eller noe som skulle være en heldagstur. Men turen tilsvarte ikke i det hele tatt beskrivelsen som dem har på nettsiden. Der står det at det skal være varm mat ved bål i en dal, det var bare en brødskive vi fikk. Vann var bare en halv liters termos som skulle være nok for 5 personer (altså 1dl/hver) Ingen dal eller bål eller varm mat. I følge beskrivelsen skulle turen vare mellom 6-7timer, våres varte omtrent 5 timer. Det var også litt kjedelig, med veldig lite traving eller gallopping. Bare å gå i ujevn terreng nesten hele tiden. Vi betalte 2090kr/hver og tenker at det var langt ifra verdt de pengene. Vi er ganske skuffet nå, da vi hadde kjørt langt bare for å få oppleve det som var beskrevet for heldagstur. Hestene var grei og guiden helt okei (men snakket ikke så mye) men selve turen var altså ikke i det hele tatt sånn som i beskrivelsen på nettsiden.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Maarit K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Meget god mat. Hyggelig servitør. God dessert og god, meget sterk kaffe. Koselig, uhøytidelig lokale. Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 404mortenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Sanitæranlegg bør forbedres mye. Det var ikke varmtvann når vi skulle dusje kl 15 på dagen. Det var skittent og det hang støvtråder under taket. Støy ene kvelden til kl 00.30, da sendte vi melding og ba om at det burde sjekkes.
Beligenheten er fantastisk og maten på Låven var god.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, nksn2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk bane, topp kjøkken, hyggelige servitører og kokk.
Vi bodde på Lodgen
Dette kan anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Vidar J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

Hadde gleden av og bo i lofoten lofge i 4 netter, spilte 4 runder golf og spiste frokost og middag på Hov gård vær dsg. Maten var utsøkt og personale var fantastiske!!! Anbefales sterkt!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 108hansgunnarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser