Du kan helt sikkert finne noe bedre for samme prisen, og hvis du vil unngå stadige frustrasjoner og så er det vel verdt å finne noe annet.
For det første snakker de skikkelig dårlig engelsk! Hvis de i det hele tatt forstår noe som helst. Flere ganger har jeg gått fra resepsjonen med uforrettet sak, fordi ingen der forsto et ord. Eller de svarte på noe helt annet. Hva med å ansette noen som faktisk snakker litt forståelig engelsk?
For det andre er frokosten fortsatt elendig, tross tilbakemeldinger ang dette over mange år (bl.a. her). Kjøtt og ost står ute i varmen i timesvis, egg/omelett er ikke godt nok stekt, og det er maur overalt med maten. Flere hunder får gå fritt mellom bordene og tigge mat. Og kaffen kunne drepe en elefant! Den både ser, føles og smaker som traktorolje. Og jeg liker vanligvis vietnamesisk kaffe!
Det er stadig ting som mangler på rommene, og renholdspersonalet glemmer elementære ting som å fjerne søpla eller fylle på dopapir.
Stranda er full av søppel, og madrassene til solsengene er fulle av mugg.
Jeg har prøvd å være vennlig og tålmodig, for jeg skulle tross alt bo her i fem netter, men det går en grense. Jeg kommer ikke tilbake hit!