Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sykkel-lunsj”

Il Boschetto di Vignole S.N.C.
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Castelnuovo Calcea
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, nydelig service. Deilige omgivelser. Fint m lunsj her på sykkeltur.
En himmelsk pannacotta!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Marianne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 60 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Vår lokale restaurant her i landsbyen. Verten, Dario, burde vært norsk æreskonsul, alltid klar til å hjelpe. Kjøkkenet er tradisjonelt piemontesisk, solid presentert med gode lokale viner. Signaturretten tartar må prøves.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Christian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2016 via mobile enheter

Etter å ha vandret i varmen gjennom vinåkrene fra Agliano Therme var det herlig å sette seg ned inne i restauranten. Her fikk vi en herlig lunsj der de ga oss en rekke nydelige retter basert på lokale råvarer og laget på tradisjonelt vis. Favoritter var carpaggio og den hjemmelagde raviolien!
Selvsagt kortreist Chardonnay som passet perfekt!
Anbefaler en tur innom dette stedet!

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Olav M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2016

Klassisk piemontisk mat. Utført på ekte og helstøpt vis. Smakfulle aperitivo, perfekt pasta og alltid kalv på menyen. Dario og kjøkkenet viser opp stor hjertelig i tillaging og servering. En utsøkt serviceinnstilling.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Arnebern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2015 via mobile enheter

Fantastico
Dario ordner den beste menyen for deg.
Nyt måltidet og vinen
Koselig og fin restaurant i Castelnuovo Calcea - vi har feiret 10 års jubile hos Dario.
11 andeleigere som har kjøpt hus i Via Alfieri for 10 år siden

Dato for besøk: september 2015
Takk, Stig Øi T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Il Boschetto di Vignole S.N.C., så også på

Agliano Terme, Province of Asti
Mombercelli, Province of Asti
 
San Marzano Oliveto, Province of Asti
 
Agliano Terme, Province of Asti
Vinchio, Province of Asti
 

Har du vært i Il Boschetto di Vignole S.N.C.? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din