Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastiske bakevarer

Koselig atmosfære. Er alltid innom å kjøper brød, kanelboller og skoleboller når vi er i Rauland... les mer

Anmeldt 14. juli 2020
Stian A
,
Porsgrunn, Norge
via mobile enheter
Sted med atmosfære og historisk sus.

Gamle tømmerhus og godt uteområde, passer godt for barn. Mye lokalt kunsthåndverk og herlig bakeri... les mer

Anmeldt 24. juli 2019
soltv
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 10 anmeldelsene
  
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Vurdering fra reisende
4
6
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
6
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 10 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Gamle tømmerhus og godt uteområde, passer godt for barn. Mye lokalt kunsthåndverk og herlig bakeri som baker på gamlemåten. Spesielt gode kanelboller, må smakes!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, soltv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2017 via mobile enheter

Anbefaler å møte opp på dans hver onsdag. Vi var en gjeng som bare skulle kikke, plutselig ble vi bedt opp til dans og i løpet av få sekunder var den trygge komfortsonen utfordret. Vi hoppet i det og fikk en utrolig bra innføring i dansene svingar og gangar. Innen 30 sekunder så var vi i komfortsonen på dansegulvet.
Mye latter og glede. Olav og jentene hans anbefales
Det er mye kultur og historieformidling på denne plassen og det er stadig arrangement.

Dato for opplevelse: september 2017
2  Takk, 702oveh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017

Vi ankom utenom åpningstiden, men tunet og rammene rundt er smittende glade i seg selv. Alle bygningene har sin bruksfunksjon.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2016

Er du i Rauland så ta turen innom. Her er det litt og se og litt å få i kroppen. Morro for liten og stor

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, Gunnar F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2016

Morsomt tun som Har lagt opp til utelek for barna.
Kafé og bakeri
Kunstner fra malavi som var utrolig hyggelig og morsom
Anbefaler et stopp her, ligger rett ved Raulandsakademiet
I nydelige omgivelser

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Birgitta G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser